2777
2789

تمامی خدمات به جز خدمات زیبایی

البته ممکنه تکمیلی کمیشو پرداخت کنه

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارتودنسی اگه تشخیصی باشه میشه  ولی عمل زیبایی بینی نعع 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
ینی چی ینی هزینش کم میشه ؟مطمئنی؟

آره به نظرم بیمه تکمیلی یه مقداریشو پرداخت می‌کنه بازم زنگ بزنین به دفتر بیمه بپرسین

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
ینی واقعا لازم باشه اونوقت انجام میدن؟

نمیدونم شما کدوم شهری 

ما دندون پزشکی امام علی ناجا میریم 

اول یه دکتر متخصص بیماریهای دهان و دندان معاینت میکنه اگه اون بنویسه با دفترچه انجام میدن 

برای من دوتا پر کردنی نوشت و کشیدن دندونای عقل و ارتودنسی فک پایین بهش میگفتن اردتودنسی تشخیصی 

ولی خیلیا چون میخواستن زیبایی انجام بدن نمینوشت  

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

سلام دوستان

من پسرم مشکل عدم توجه و تمرکز  و اضطراب داشت که بعد از پیگیری ،  یکی از دوستان دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان رو بهم معرفی کرد و ایشون بعد از گرفتن کلینیکال کیو از پسرم متوجه اختلال شد و ۳۰ جلسه نوروفیدبک برای پسرم  توسط تیم حرفه ای ایشون انجام دادند و خدا رو شکر  با انجام نورودرمانی کلا مشکلش بدون دارو برطرف شد و ۹۵ درصد هزینه هم بیمه تکمیلی همسرم که خدمات درمانی نیروهای مسلح هستند بعد از یک هفته پرداخت کردند.

میخواستم به والدین عزیز بگم فرزندانشون اگه اختلالی دارند حتما به کلینیک خانم دکتر ساداتی مراجعه کنند و بدون دارو درمانی مشکل فرزندشون قابل حله انشالله

مدارکی هم که بیمه میخواهد به من پیام بدید گه بهتون بگم چه مدارکی باید از خانم دکتر بگیرند.

اسم خانم دکتر هم توی گوگل سرچ کنید شماره رزرو وقتشون توی کلینیک تخصصی کودک و نوجوان در مرزداران میاد