2777
2789
عنوان

دختر ۱۴ ساله

4028 بازدید | 54 پست

دخترعموم ۱۴ سالشه بعد قبل امتحاناش با دوستاش برنامه ریختن برن بیرون حالا که امتحاناشون تموم شده فردا میخوان برن دخترعموم به عموم گفته عموم گفته نه ۴ تا دختر ۱۴ ساله نمیتونن برن بیرون و ما با بقیه کار نداریمو هر خانواده ای یه جوره و.. دخترعموم هم گفته فکر کردین چند سال بعد خودم میرم منظورشم این بوده که چند سال دیگه هم اگه نزارین برم خودم میرم بعد عموم فکر کرده این میگه ازتون اجازه نمیگیرمو میرم بعد گفته بوده اکه یه درصدم احتمال داشته بری نمیزارم بری حالام این به من پیام داده میگه چیکار کنم به نظرتون کق با کیه؟ دخترعموم چی کنه راضیشون کنه گناه داره دوساله جایی نرفته

اینم بگم نیاین هی بگین خودت دختر عموتی و ال و بل دیدم که میگما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با عموته

جامعه برای چنتا دختر ۱۴ساله تنها مناسب نیست

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
خودت دختر عموتی

احسنت♥

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
حق با عموته جامعه برای چنتا دختر ۱۴ساله تنها مناسب نیست

عموم گفته مامان یکیشونم باهاشون بره دخترعموم گفته مامان خودم نه مامان دوستاشم معلمن نمیتونن بیان