2777
2789
عنوان

رژیم

152 بازدید | 22 پست

۱۲کیلو اضافه وزن دارم.تازه دارم میرم باشگاه....

اشتهام زیاده خیلی غذا دوستم مدام دوس دارم طعم های خوشمزه بره دهنم 

مثلا قورمه سبزی و کباب و...یعنی میخوام بگم دوس ندارم مثلا وقتی گرسنمه اب بخورم یا هویج و...

چیکار کنم اشتهام کم شه

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما هم غذا خوری

بودم یه ماهه رعایت میکنم ولی کم کم دارم اذیت میشم😐😂ولی باز تحمل 

وزن فعلی: ۶۳ ☹️ ▫️وزن هدف اول: ۵۸ 🔒 وزن هدف دوم : ۵۳ 🔒 وزن هدف سوم: ۵۰🤩 🔒 اگه بخوام حتما بهش میرسم😎💪

کاهش میل به قند و شیرینی‌جات • کاهش گرسنگی بین وعده‌های غذایی • کاهش میل به ریزه‌خواری و کمک به مدیریت وزن • افزایش حس سلامت و کاهش پرخوری حاصل از استرس • افزایش سوخت و ساز بدن 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
 کاهش میل به قند و شیرینی‌جات • کاهش گرسنگی بین وعده‌های غذایی • کاهش میل به ریزه‌خواری و کمک ب ...

میترسم از اعتماد ب این محصولات

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
میترسم از اعتماد ب این محصولات

حق داری کاملا منم قبل اینکه با این برند آشنا شم ب هیچ محصولی اعتماد نداشتم تو تاپیکام هست ک دنبال کار بودم ی خانومی خدا خیرش بده منو با این شرکت آشنا کرد منم رفتم گوگل و ایسنتا سرچ کردم و رصایت مشتری هاشو از محصولات دیدم و خودم عضوش شدم شمام ی سرچ بکن اگ نطرت عوض شد من درخدمتم

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
2790
2778
2791
2779
2792