2777
2789
عنوان

امکان زایمان طبیعی بعد از دوبار سزارین وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 34229 بازدید | 68 پست
سلام دوستان کسی اگه شیر دوش خواست برا اجاره یه مرکزی هست بر ا اجاره دستگاه شیر دوش برقی من برا زن داداشم گرفتم خیلی عالی بود قیمتشم خیلی خوب هفته ای 20 تومن اینم شماره مرکزشون 09384393761 خانم هاشمی واقعا برا مادری که شیر داره حیفه دریغ کنه و شیر خشک بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من هفته پیش تو بیمارستان مصطفی خمینی انجام دادم دختر کوچولم الحمدا... کاملا سالمه هیچ عوارضیم ن ...

سلام عزیزم

دکتر شما کی بود؟

هزینه بیمارستانتون چقدر شد؟

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است  ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟   ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟   ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ  ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :  ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !   ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!  ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ  ﻭ " ﺧﺪﺍ "    ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست...
سزارین باعث میشه اگه به هر دلیلی بخوای بچه بیاری خطر بارداریهای بعدی رو بیشتر کنه...من شخصا از درد ط ...

دوست عزیز! کاش بیای یه خبر از خودت بذاری ببینم زایمان سومت طبیعی شد یا نه؟!

من زایمان اولم سزارین اورژانسی شد، به خاطر پارگی کیسه آب و دفع مکونیوم. برای دومی مصمم بودم به طبیعی، رفتم بیمارستان بقیة الله زیر نظر دکتر شریفی. بازم روز زایمان کیسه آبم پاره شد و بچه مدفوع کرد. با این حال چون مکونیوم رقیق بود دکتر تمام سعیشو کرد. حدود 5 ساعت درد هم کشیدم ولی به خاطر افت ضربان قلب جنین بازم رفتم سزارین!!

شنیدم دکتر ترکستانی و موید محسنی وی بک بعد از دوبار سزارین رو انجام دادن. 

عایا شما موفق شدی؟!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
2803

دوستان عزیز! محض اطلاع:

الان خیلی از بیمارستانا زایمان طبیعی بعد از یه سزارین رو انجام میدن. توی تهران بیشتر، شهرستانا کمتر. حتی اگه پزشک ماهر باشه، شرط فیزیولوژیک بودن زایمان وی بک هم برداشته میشه! یعنی حتی آمپول فشار البته با دوز پایین هم تزریق میکنن. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
2804

سلام بعدازاولی که سرارین شد دومی رومیشه باتوکل برخدا وزیرنظرپزشک های خوبی که کم هم نیستن طبیعی اورد ولی بعداز دو سزارین شانس موفقیت فک کنم پایین باشه بازم بپرسین ولی بیمارستان بقیه الله تهران دکترهای خیلی خوب وعالی داره که تخصصشون همینه امیدوارم تونسته باشهم کم کنم من مثه شمام ان شاءالله میخوام طبیعی بیارم فقط باتوکل برخدا فقط 

2805

نه یکبار میشه ولی دوبار نه چون ممکنه رحمت پاره بشه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                   خدایا به همسر مهربونم کمک کن و پسرم رو در پناهت حفظ کن و سایه ی پدر و                                

ممنون دوستان خوبم.سزارین هم باعث میشه کلی خون با جراحی از دست بدیم هم رحم پاره میشه! کاش خدای مهربون ...

به اینم فکر کن نخوای سزارین بشی ولی بیفتی تو اذیتای طبیعی پارگی و افتادگی و..... 

من اولیم طبیعی بود دو تای بعدی سزارین

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
2801