2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال

320 بازدید | 48 پست

کدوماتون از عید تاحالا تو ارز دیجیتال سود کردین؟چه کیف پولی دارین؟

من این کیف پولو دارم تا الان راضیم اما نمی‌دونم بعدها چه بلایی سر رمز ارز و کلا سر کیف پولی رمز ارز بیاد

ولی خب میخواستم کلا ببینم از اسفند یا عید به اینور چقدر رشد داشتید؟

من قدیما یه پونصد گذاشتم تو همین کیف پول شش ماه بعدش بیشتر از بیست میلیون برداشت زدم اونم چون خبر اومده بود که قراره صرافیارو ببندن اما نبستند😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا هیچ اطلاعی ندارم راجب ارز دیجیتال متاسفانه

ارز دیجیتال مثل طلا میمونه یه وقتایی سوده یه وقتایی ضرر اما در کل طولانی مدت بزاری سوده.

اگه بری یاد بگیری چطوری ضررو شناسایی کنی که تو ضرر بخری و تو سود بفروشی هم که دیگه خیلی بیشتر سود میکنی

اما خب همینطوری هم بریزی بزاری یک سال اینا بمونه سود خوبی میکنی نه به اندازه تریدر ها ولی خوب بدکم نیست

ارز دیجیتال مثل طلا میمونه یه وقتایی سوده یه وقتایی ضرر اما در کل طولانی مدت بزاری سوده. اگه بری یا ...

چطوری اینکارو بکنم مثلا 100 هزار بزارم ببینم چه اتفاقی براش میفته کم کم یاد بگیرم. از کجا شروع کنم کجا برم ؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید.🙏🙏🙏

چطوری اینکارو بکنم مثلا 100 هزار بزارم ببینم چه اتفاقی براش میفته کم کم یاد بگیرم. از کجا شروع کنم ک ...

اره البته اولش یه حساب باز کن تو یه کیف پول

مثلا کیف پول من اینه

https://nobitex.ir/signup/?refcode=55097

بعد عکس کارت ملیو میزاری و کلا حسابتو تایید میکنی بعد کار رو براش در نظر بگیر که خیلی توش پول نیست نمیگم امن نیستا اما احتیاط شرط عقله

با پونصد شروع کن به نظرم

از اتریوم و بیت کوین هر کدوم دویست تومن بخر ازشون

بعد صدتومنشو برو مثلا ریپل بخر یا هرچی که کسی که تو این کاراست بلده بهت میگه. بعد اگه خواستی پول اضافه کن اما توصیه میکنم تا زمانی که خیلی محتاج نبوذی پولو برنداربزار رشدشو طی کن بعد از یک سال برو ببین چقدر زیاد سده

انگار مثلا طلا خریدی تو سال ۸۳ الان میخوای بفروشی خب کلی سود میکنی اما بیت کوین خوبیش اینه هر سال کلی بالامیره طلارو باید چند سال صبر کنی