2777
2789

it, us, Happy death day, Final destination, the grudge, Polaroid, ghostland, Bird box, The Eye, a quiet place, Unfriended: Dark Web, Underwater,We Summon the Darkness, the invisible Man, the pyramids, The Woman in Black

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه چطور فیلم ترسناک میبینید؟

من سه سال پیش کانجورینگ رو دیدم انقدر عضلاتمو منقبض کرده بودم تا چند روز بدن درد داشتم😐

و از طرفی هنوز اثراتی ک رو روح و روانم گذاشت از بین نرفته

اَندر دل من درون و بیرون همه اوست..❤
اخه چطور فیلم ترسناک میبینید؟ من سه سال پیش کانجورینگ رو دیدم انقدر عضلاتمو منقبض کرده بودم تا چند ...

من اوایل خیلی میترسیدم تازه تو روز میدیدم الان عادت کردم شبا میبینم اصلا نمیترسم

میتونم مادر خوبی باشم
اخه چطور فیلم ترسناک میبینید؟ من سه سال پیش کانجورینگ رو دیدم انقدر عضلاتمو منقبض کرده بودم تا چند ...

علاقس ديگ🥲من عاشق فيلم ترسناكم اصن

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

جعبه پرنده (هم ترسناک هم قشنگ) 

خیلیییییی خوبههه

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
حس خوبی داره هیجانش آخه😅

ولی این اواخر قطار بوسان ۱و۲ رو دیدم

زامبی بود احتمالا شنیده باشی

بازم دیوونه شده بودم و حس قشنگی نداشتم

گریم هاشون تو فصل اول وحشتنااااک بود😢💔

اَندر دل من درون و بیرون همه اوست..❤