دخترم دوماه دیگه چهارسالش تموم میشه اصلا نمیخوابه همش درحال فضولی کردن فقط شب تا صب اونم با دادبیدادمیخوابه توطول روز حتی چرت هم نمیزنه الان که تابستون روز طولانیه ظهرا نمیذاره من وباباش هم بخوابیم خیلی خستم بخدا تحمل ی دقیقه دوریشو هم ندارم ک بذارمش پیش کسی ولی خیلی خستم
والا پوشک دیگه اندازش نیست....شوهرمم از این بزرگسالا نمیخره براش. صدا میده منظورت چیه؟ من تحتقیق کردم این یه مشکله که نمیتونن خندشونو کنترل کنن باز بعضیا گریه شونو نمیتونن کنترل کنن دکتره گفت اون قسمت از مغزش که مسئول کنترله آسیب دیده یه مشکل اعصاب دارن
ازبس که بیخواب وخستم حال ندارم بازی کنم باهاش منتظرم مهرماه بذارمش مهد
من وقتی پسرمو باردار شدم کلا دخترم عووض شد هم خوابش هم کارای شخصیشو خودش انجام می ده
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن