2777
2789
عنوان

دوستم داره خیانت میکنه‌‌....

545 بازدید | 28 پست

دوستم طی ی بحث و‌دعواهایی که داشت با شوهرش ....

با ی پسری دوست شده....فقط در حد حرف زدن....الانم میخواد ازش پول بگیره.... میگه پسر خوبی هست ...

من چیز زیادی نمیدونم...

اما هرکاری مردم قانع نشد تموم کنه‌.... میگه وقتایی دلم گرفته باهاش حرف میزنم...

دلم میخواد بیشتر ادامه اش نده....

چطوری قانعش کنم؟؟؟

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل خواهر من. هر کاری کردم دست برنمیداره. بخاطر اینکه شوهرش زندگیشو نابود کرد داره کمبودهاش اینجوری جبران میکنه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
مثل خواهر من. هر کاری کردم دست برنمیداره. بخاطر اینکه شوهرش زندگیشو نابود کرد داره کمبودهاش اینجوری ...

اونم همینطور

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

هیچ جوره نمیشه قانعش کرد ولش کن اگه نصیحت گوش میدادک اینکارو نمیکرد داشتیم مورداینجوری شوهرش فهمید بابامامان دختره هم فهمیدن اون ک درحددیدن رابطه بود اخرشم نمیدونم چیشدداره زندگی میکنه بچه هم اورده خبری ازش ندارمد۳ساله

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤

منم همچین دوستی داشتم باهاش کات کردم الانم شمارمو نداره جایی هم میخاس بره منو بهونه میکرد ب شوهرش  میگفت با فلانی دارم میرم بیرون نگو با دوس پسرش بوده

واقعا اینقدر سخته ک لایکم‌ نکنین