2777
2789
عنوان

میاین کمک🥰

125 بازدید | 11 پست

خوشگل های من میشه برای مامانم دعا کنید انشالله مریضیش هیچی نباشه . باور کنید امشب همش گریه کردم . شرمندتونم منم دعاتون می کنم لایک کنید تا متوجه بشم . خدا همیشه همراهتون باشه مهربونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا برای پدر متم دعا کنید تو ای سی یوهه یکم اهه 🙏😥 ان شالله مادر شماهم صحیح و سلامت باشن ...

انشالله عزیزم پدرتون خوب میشن . توکلت به خدا باشه ناامید نشو من 50 تا صلوات میفرستم اگه خدا قبول کنه. 

انشالله عزیزم پدرتون خوب میشن . توکلت به خدا باشه ناامید نشو من 50 تا صلوات میفرستم اگه خدا قبول کنه ...

حاجت روا بشی عزیزم ان شالله 

منم ب نیت مادرتون 100 تا میفرستم خدا دعای بنده هاشو در حق هم زودتر قبول میکنه

خدایا بهم صبر بده تا حکمت کاراتو بفهمم
حاجت روا بشی عزیزم ان شالله  منم ب نیت مادرتون 100 تا میفرستم خدا دعای بنده هاشو در حق هم زودت ...

لطف می کنی عزیز خدا به قلب مهربونت انشالله نگاه می کنه . از صمیم قلبم از خدا می خوام پدرتون خوب شه 💗💗💗

قربانت عزیز خدا خیرت بده انشالله عاقبت به خیر بشی و هر چی از خدا می خوای برآورده بشه

فدای تو. چه دعای خوبی برام کردی عزیزم

باز هم میخونم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم