2777
2789
عنوان

بهم بگین چکارکنم ؟؟؟😞

314 بازدید | 32 پست

۱۰ ساله ازدواج کردیم و از اول خیلی با هم خوب بودیم ، تو خونه اصلا همدیگه رو به اسم کوچیک صدا نمیزدیم و فقط عزیزم و عشقم و فلان .... با هم فیلم نگاه میکردیم و کلی قبل از خواب میخندیدیم و حرف میزدیم تا اینکه بعد از ۸ سال بچه دار شدیم ، از اون موقع تقریبا ۲ سال میگذره اما اعصاب من ضعیف شده ، پرخاشگر شدم 😢 از رابطه که اصلا دیگه لذت نمیبرم ، غر غرو شدم ، شوهرم سعی میکنه مثل قبل باشه اما رفتارهای من باعث شده که اونم بداخلاق بشه 😭 آنقدر این چندوقت هی نزدیکم می‌شد پسش میزدم و حتی از قصد شبا دیرتر میرفتم تو رختخواب که رابطه نخواد ازم و خوابش برده باشه که الان سه روزه حتی بوسمم نکرده و میدونم که فهمیده 😭😭😭😭

همش با بچم حبسیم تو خونه 😢 کرونا لعنت بهت 

لعنت به من با این اخلاق بدم 😭 

چکار کنم مثل قبل بشیم ؟ راستش دیگه خجالت میکشم اونجوری باشم حتی خجالت میکشم برای رابطه پیش قدم بشم در صورتی که قبلا اینجوری نبودم ، منظورم قبل از بدنیا اومدن بچمونه 😞

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

همینو به شوهرت بگو. باهاش حرف بزن از مشکلت. مطمئنم درکت می‌کنه و سعی میکنه باهم دنبال راه حل باشین. رابطان رو با خدا بیشتر کن تا آرامش بگیری.  نماز بخون قرآن بخون

~호다

برو مشاوره عزیزم حتما کمکت میکنه احساس میکنم افسردگی داری

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همینو به شوهرت بگو. باهاش حرف بزن از مشکلت. مطمئنم درکت می‌کنه و سعی میکنه باهم دنبال راه حل باشین. ...

بهش چی بگم ؟ 

بگم میدونم غر غرو هستم ؟ 

دیروز از سر کار اومد خونه رفت حموم من هم قبلش تی داخل خونه را شسته بودم گذاشته بودم تو حموم خشک بشه ، حمومش که تموم شد اومدم بهش حوله بدم یهو چشمم خورد به تی که دوباره خیس شده آنقدر فر زدم و داد زدم که تو مگه چشمت ندید این تو حمومه که اونم عصبانی شد گفت اه باز اومدم خونه 😭😢😢 

آخه چرا تو اون لحظه نمیتونم مدیریت کنم و لال بشم 😭اخه یه تی چقدر مهم بود مگه 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
برو مشاوره عزیزم حتما کمکت میکنه احساس میکنم افسردگی داری

جدی ؟؟ 

قبلا میرفتم سر کار 

با دوستام وقت میگذروندم 

سریال و فیلم مورد علاقه ام هر روز دنبال میکردم 

ظهرا میخوابیدم 

الان از وقتی بچمون به دنیا اومده سر کار نرفتم ، با دوستام قطع رابطه کردم ، تلویزیون فقط کارتون میزارم که سرگرم باشه 

همش بشور و بساب 😭 خسته شدم خدایااااا

بهش چی بگم ؟  بگم میدونم غر غرو هستم ؟  دیروز از سر کار اومد خونه رفت حموم من هم قبلش تی ...

اینکه همینجوری غر بزنی بدتره. بهش بگو این چن وقته نمی‌دونم چرا انقدر عصبی میشم خودمم دوست ندارم اینجوری باشم من دوست دارم معذرت می‌خوام که بعضی وقتا بهت میپرم. بهم کمک کن تا بهتر بشم. 

مرداد موجودات فضایی نیستن. باور کن درکت می‌کنه فقط راجب مشکلت حرف بزن. مشکل خیلی از زندگیا اینه که باهم حرف نمی‌زنم راجب ناراحتی هاشون. اون شاید الان فکر کنه دیگه دوسش نداری که بهش میپری

~호다
جدی ؟؟  قبلا میرفتم سر کار  با دوستام وقت میگذروندم  سریال و فیلم مورد علاقه ام هر ...

خیلیا از وقتی تو خونه موندن اعصابشون بهم ریخته. به جای سرزنش خودت سعی کن دنبال راه حل باشی. سرتو گرم کن. کلاسای مجازی ثبت نام کن. ورزش کن. کارای جدید بکن مثل شیرینی پختن. کلی کار هست که میتونی تو خونه بکنی. میتونی یهدکسب و کار خونگی هم راه بندازی

~호다
اینکه همینجوری غر بزنی بدتره. بهش بگو این چن وقته نمی‌دونم چرا انقدر عصبی میشم خودمم دوست ندارم اینج ...

اره دقیقا همینو به زبون میاره که دیگه دوست نداری 😢😢😢

ممنون عزیزم 

حتما باهاش صحبت میکنم 

خیلیا از وقتی تو خونه موندن اعصابشون بهم ریخته. به جای سرزنش خودت سعی کن دنبال راه حل باشی. سرتو گرم ...

پسرم ۲۱ ماهشه واقعا نمیتونم کار کنم 

خیلی هم هنر شیرینی پری ندارم 

کلاس مجازی با بچه این سن خیلی سخته 

خودم عاشق یوگا هستم و قبلا میرفتم حتی کل بارداریم یوگا بارداری کار کردم اما با وجود پسرم اصلا نمیشه متاسفانه 😞

لعنت به کرونا 

اره دقیقا همینو به زبون میاره که دیگه دوست نداری 😢😢😢 ممنون عزیزم  حتما باهاش صحبت میکنم&nb ...

مشخصه که دوست داره که اینو میگه‌. میتونی زندگیت رو همینجوری خیلی شیرین کنی. حتما باهاش حرف بزنیا. موفق باشی. برات دعا میکنم💜💜

~호다
پسرم ۲۱ ماهشه واقعا نمیتونم کار کنم  خیلی هم هنر شیرینی پری ندارم  کلاس مجازی با بچه این ...

اشکالی نداره. زود میگذره و پسرت بزرگ میشه‌. هر وقت وقت خالی داشتی یه بخشیش رو یرای خودت بزار و یوگا کار کن. قران هم خیلی کمک میکنه هم به خودت هم به پسرت. وقتی داری پسرتو شیر میدی قران بخون

~호다
جدی ؟؟  قبلا میرفتم سر کار  با دوستام وقت میگذروندم  سریال و فیلم مورد علاقه ام هر ...

منم همینم حالا خوبه خودت خواستی منکه ناخواسته بود.درسم نصفه موند موسیقی نصفه موند هفته ای ددبار استخر میرفتم هرروز پیادهروی باشگاه مسیولیت کجا بود کار میکردم میرفتم خونه مامانم اینا ی هفته میموندم با دختر داییم دختر خاله هام خاله هام وقت میگذروندم با شوهرم همش پارکو مسافرتو فلان بودیم زدو ناخواسته باردار شدم درکمال ناباوری.از اونموقع تا الان ک دوسالو خورده ایشه فقط دغدغم شده عداشو بخوره چی بزارم واسش ببرمش حموم فقط بچم شده همه فکرو ذکرم کرونا شد ن میشه مهد برد ن پرستار بگیرم ن مادرم نزدیکه ک بزارمش اونجا زمستونا میگم ای سرده ببرمش بیرون تابستونا میگم وای گرمه یعنی درسم موند موسیقی موند کلاسا موند همه چیز نصفه موند دارم داغون میشم بخدا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منم همینم حالا خوبه خودت خواستی منکه ناخواسته بود.درسم نصفه موند موسیقی نصفه موند هفته ای ددبار استخ ...

درکت میکنم عزیزم 😢

اشکالی نداره. زود میگذره و پسرت بزرگ میشه‌. هر وقت وقت خالی داشتی یه بخشیش رو یرای خودت بزار و یوگا ...

حتما امتحان میکنم قرآن خوندنو عزیزم 😘

متاسفانه بهذخاطر بیماریم نتونستم هیچ وقت به پسرم شیر بدم 😞 

رفتم پیش شوهرم خواب بود بهش گفتم بیا صحبت کنیم پشتشو کرد گفت بعدا و خوابید 😢😢