2777
2789
عنوان

بتای بارداری

354 بازدید | 58 پست

تو رو خدا یکی جواب بده من ۱۲ اردیبهشت پریود شدم دوره هام ۲۸ روزه ست باید ۸ یا۹ خرداد پریود میشدم که نشدم تا پنج روز قبلم بی بی چک میذاشتم منفی میشد رفتم آزمایش خون ۷.۲۶ بود که دکتر گفت مشکوکه بازم نوشت آزمایش امروز رفتم ۱۰۰بود گفت خیلی پایینه نوشت سونوگرافیه واژینال ببینه خارج رحمیه یا نه که اونم گفت چیزی نشون نمیده یه هفته دیگه بیا خلاصه میخواستم بدونم

کسی مثل من بوده که بعدا بارداریه نرمالی داشته باشه یا نه؟

آخه خیلی از موعودم گذشته ولی هنوز چیزی تو سونو مشخص نیست

واینکه بتام خیلی خیلی پایینه

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍

عزیزم بتا منم سر دخترم ۹۲ بود ۶ روز بعد موعدم این عدد بود

ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه الکی استرس نگیر و انقدر زود زود سونو نروهرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه‌

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم خیلی زیاد نوشتم شاید حوصله تون نکشه کامل بخونین ولی خواهش میکنم بخونین جوابمو بدین ممنون از همتون

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍
عزیزم بتا منم سر دخترم ۹۲ بود ۶ روز بعد موعدم این عدد بود ممکنه لقاح دیر تشکیل شده باشه الکی استرس ...

واقعا؟

ان شاالله که همینطوره دکتر نگرانم کرد گفت مینویسم سونوگرافی به خاطر بتای خیلی پایینت که اگه خارج رحمی بود زود تشخیص بدیم که به لولت آسیب نرسه

واقعا؟ ان شاالله که همینطوره دکتر نگرانم کرد گفت مینویسم سونوگرافی به خاطر بتای خیلی پایینت که اگه ...

بله عزیزم دخترم الان دو سال و ۸ ماهش

عجیب شبیه منی منم ۱۴ اردیبهشت پریود شدم ۹ خرداد رفتم از گفت منفی هنوز نشدم میخوام فردا برم بازم ازما ...

منم تا ۱۲ خرداد چیزی مشخص نبود نه تو بی بی چک نه تو آز که نهایت امروز تو آزمایشم مثبت شد که البته پنج روز قبلم بی بی چک گذاشتم که یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاد بعدش آزمایشم مثبت شد🙄

بله عزیزم دخترم الان دو سال و ۸ ماهش

خدا حفظش کنه عزیزم😘

دعا کن همه چی خوب پیش بره و خارج رحمی نباشه خیلی نگرانم

خدا حفظش کنه عزیزم😘 دعا کن همه چی خوب پیش بره و خارج رحمی نباشه خیلی نگرانم

ممنون مهربونم

چشم عزیزم ۱۴ تا صلوات برات میفرستم انشاءالله که همه چی عالی پیش بره❤

عزیزم خارج رحمی بتا رو بیش از حد بالا میبره من بعد یه هفته تاخیر بتام ۶۰۰ بود و نرمال بودم

۶۰۰ خوبه که عزیزم من بعد ۱۰ روز تاخیر بتام۱۰۰ هستش نمیدونم هم دکتر سونوگرافی گفت خیلی پایینه هم دکترم

ممنون مهربونم چشم عزیزم ۱۴ تا صلوات برات میفرستم انشاءالله که همه چی عالی پیش بره❤

فدات عزیزم مرسی❤