2777
2789
عنوان

جوش های گنده😭😭😭😭

115 بازدید | 13 پست

بچه ها من سمت چپ صورتم یعنی دقیقا روی گونم و کنار لبم کلا روی لپم جوش های گنده زیر پوست در میارم 

رفتم دکتر بهتر شده ولی کاملا نرفت 

الان دوباره داروهاشو گرفتم دارم میزنم

ولی تروخدا بگین ممکنه اینا علتشون چی باشه بخدا دیگه دیوونه شدم هی میگم یه ماه دیگه میرن یه ماه دیگه میرن تقریبا ۳ماهه اینا هستن و مدام در میان و میرن 

طرف فک و روی گونم هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت دندون نداری؟

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
آزمایش کبد هورمون  تیروئید سونو  تنبلی تخمدان دادی ؟

قبلا یعنی ۶سال پیش دکتر گفت کیست تخمدان داری که بهم قرص داد بعد از یه مدت هم بهم گفت که دیگه نمیخواد قرص بخوری کیست خیلی ریز شده دیگه نیازی به دارو نداری

ازمایش خون نه ولی دکتر برام ازیترومایسین داد که خوردم بهتر شدن ولی اونا دیگه تموم شدن قرصا ولی کیست ...

خب پس یه سرم به دکتر زنان بزن شاید دارو بخوری خوب بشی 

من یادمه تو دوران بلوغ بهمون میگفتن اگه قرص ضد بارداری بخورین جوشاتون بهتر میشه 

روی فک هورمونیه در کل جوش بزرگ و دردناک به خاطر عدم تعادل هورمون و چرب شدن کبده

اخه میدونی پریود هم منظم منظم یعنی من ۴هفته ای یبار اونم یکشنبه ها پریود میشم یعنی حتی این یکشنبه هم عوض نمیشه بشه دوشنبه 

ولی تایم پریودیم یروز کمتر شده و روز اخرش خیلی خونریزی کمه

اخه میدونی پریود هم منظم منظم یعنی من ۴هفته ای یبار اونم یکشنبه ها پریود میشم یعنی حتی این یکشنبه هم ...

اگه زمان طولاتی از اخرین سونوت میگذره ممکنه من خودم پریودام  دقیق بود و سونو هم خوب ولی علائم تبلی تخمدان خیلی وقته دارم جوشم میزنم اما بیشتر به بدنم ریزش مو چاقی و.. ازمایش دادم فهمید سونو هم دادم مشخص شد بهتره یه ازمایش جدید و سونو جدید جای خوب بری و مطمئن بشی

اخه میدونی پریود هم منظم منظم یعنی من ۴هفته ای یبار اونم یکشنبه ها پریود میشم یعنی حتی این یکشنبه هم ...

اخه فقط پریود مهم نیس

بعضیا پریودشون منظمه ولی بازم تعادل هورمونیشون بهم خورده 

ی ازمایش بدی مشخص میشه اساسی حل میکنی