2777
2789
عنوان

آذر

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 22 پست
وای خدا من عاشق پسر آذر ماهی شده بودم خوب شد گفتین دیگه ازش خوشم نمیاد  مرسی واقعا چون این عش ...

الان از نظر اینرکاربرها میخوای دیگه عاشقش نباشی😁

همه جور‌اخلاقی تو هر ماهی است

به این چیزها نیست اول خانواده اش رو باید دید چطوره و خودش ماهش رو ول کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بوچ دیگه از کلت😘بخاطر اینکه اسم کاربریمون یکیه😎😎😎

جووووونم😍😘

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
الان از نظر اینرکاربرها میخوای دیگه عاشقش نباشی😁 همه جور‌اخلاقی تو هر ماهی است به این چیزها نیست ...

😁😁😅

به ظاهر که دیدم : پسر مذهبی و سر به زیر و باوقار مثل خودم و قد بلند و قیافه معمولی و اونطور که میگن و دیدم بسیار پسر مودب و مهربون و خانواده دوست هست و همه تعریفش می کنن و دوسش دارن 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
😁😁😅 به ظاهر که دیدم : پسر مذهبی و سر به زیر و باوقار مثل خودم و قد بلند و قیافه معمولی و اونطور ...

و خیلی جذابه و همیشه به دیگران کمک می کنه 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
خب پس‌چی میگی خواهرجان😁

😁😁😘