2777
2789
عنوان

فروردین

115 بازدید | 15 پست

سلام بیایین از خصوصیات فروردینی ها بگین ببینم چه جوری هستیم🤪

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

مغرور زیاده خواه🙄😑

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آذر هم میشه بگید 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

اعتقادی ندارم ولی مشخصات داداشم که فروردینیه رو میگم 

دست و دلباز خیلی 

از هر چیزی بهترینش رو میگیره 

به لباس و ظاهرش خیلی اهمیت میده و خوش لباس 

خیلی مهربون و آروم

کینه ای و اهل قهر کردن نیست 

بیشتر با دوستاش میجوشه تا فک و فامیل 

به شدت اهل مسافرت و تفریح

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
آذر هم میشه بگید 

دیر نیا بخوا زود بری😂

خودخواه رفیق باز

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
من خودم فروردینی هستم  معمولاً عصبی هستن😐😂😂😂😂😂😂😂

منم 😅

دقیقا همه راست میگن 😂