2777
2789
عنوان

موی خیییییییلی چرب

90 بازدید | 11 پست

بچهها کسی مثل من هست موهاش؟

خسته شدم همش حمومم

همش چربه جز روز اول حمام

کسی هست اینطوری باشه و درمان کرده باشه جواب گرفته باشه؟

کلافههههههه شدم بدون شیتن سر محاله بشه برم بیرون حتی 

مغز سرم چربهههه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروز رفتم حموم عالی

فرداا چررب منم هر جا میرم قبلش میرم حموم

منتهی خسته نشدم عادت کردم🤭

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

شستن هرروز موی سر تعطیل.شستن با اب داغ تعطیل.خاروندن زیادی سر یا کلا وررفتن با پوست سرت تعطیل.منم دقیقا مثل توام یعنی هرکی منو میدید میگف بابا روغن برا مو خوبه نه اینکه ظرفو خالی کنی روسرت تازه به خاطر همین چربی میچسبه به سرمو خیلی کم پشت نشون میده.الان یک ماهه که دوروز یبار موهامو بااب ولرم و اب برنج میشورم و هر شامپویی ک میزنی بزار پنج دقیقه رو موهات باشه

الان داری استفاده میکتی؟ نتیحجه داده؟

اره الان پنج ساله دارم استفاده میکنم 

نتیجه داده 

فقط دستورش اینه که ماه های اول باید هفته ای دوبار استفاده کنی از ماه های بعد هفته ای یه بار

ولی من تابستونا کارم به جایی میرسه که بازم مجبورم هفته ای دوبار استفاده کنم 

نسبت به ادمای دیگه روبالشی و وسیله های شخصیت رو زود به زودتر عوض کن خیلی تاثیر داره