2777
2789
عنوان

رل

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 163 پست
درسته شمااز اسم مرد فقط اسمش روته  بقیه آپشن هارو شامل حالت نمیشه ی مرررد جنتلمن نمیذاره خانو ...

این حرفتون بی ادبیه

اگه منظورتون به شخص منه،کیلویی درمیارم،تنی خرج میکنم،ولی واسه طرفم،نه کس دیگه

درضمن اگه باقی آپشنا رو میخوای ببینی درخواست بده تا بهت نشون بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حساب کردم از یک ماه قبل عید تا الان 9 تا رل زدم

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس امسال سال آخر مدرسمه یعنی دوازدهمم منم مثل بقیه ی دخترا آرزوم خوشبخت شدنه و اینکه توی رشته ام پیشرفت کنم راستی رشتمم خیاطیه
اولش نیسش. 11 ماهه با همیم

پایدار منو در جریان بذار عشقو😁⁦💃🏼⁩⁦❣️⁩

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
پایدار منو در جریان بذار عشقو😁⁦💃🏼⁩⁦❣️⁩

باشه.     پس درخواست بده تا هر اتفاقی که افتاد بگم بهت   😁 یه چیزی هم میخوام بهت بگم

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

ما هم ۴ ماه بیشتر نیست با رلم هستم دعا کنید ماندگار باشه 

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس امسال سال آخر مدرسمه یعنی دوازدهمم منم مثل بقیه ی دخترا آرزوم خوشبخت شدنه و اینکه توی رشته ام پیشرفت کنم راستی رشتمم خیاطیه