2777
2789
عنوان

رل

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 163 پست
مگه پسر وابسته نمیشه!!!! تهش هم میشه ازدواج

نه بابا خیلی کم پیش میاد به پسر وابسته بشه  

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ من تا الان 20بار رل زدم به هیچ جام هم حساب نیست تازه بعد سینگل شدن اهنگ گذاشتم رقصیدم البته اول ...

ابرفض با 13 سال چجوری 20 تا😳😂

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
خخخخ من تا الان 20بار رل زدم به هیچ جام هم حساب نیست تازه بعد سینگل شدن اهنگ گذاشتم رقصیدم البته اول ...

🤣🤣ماشالله تجربه زیادی هم دارید 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
نه کی گفته البته چند بار برای مسخره بازی گفتم ولی نه 15سالمه 😉

یه سال ازت بزرگ ترم تازه یه ماه با یکی اشنا شدم ولی کار خیلی بیخودیه 

ارامش رو ازم گرفته 

خودش نه فکرش خواب برام نزاشته همش کابوس میبینم بابام فهمیده🥺😩😩🤣🤣

اره 😂😂😂 البته همشون برام مثل ایسگا گیری بود 😂😂😂

نکن این کارو 🤣🤣🤣 گناه دارن 🤣