7donya مدیر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 عنوان مهمون ناخونده | مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 34 پست بچه ها شوهرم یک دوست داره چندین سال باهم هستن خیلی صمیمی . از وقتی ازدواج کردیم با زنو بچش میان چندین روز خونمون پلاس . حالا بحث اینجاس ک دوست ندارم باهاشون رفت امد کنم چونکلا فازشون فرق میکنه و اینکه دوتا بچه ذارن . منخودم هنو ۲۲ سالمه .بخدا کلافه شدم . هر هفته میان خونمون . 😭😭😭😭 بقران متنفرم ازشون چیکار کنم قطع بشه ارتباطمون .... ✨خدایا امیدم توئی✨ 1400/03/17 | 17:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستیhasty عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 6940 باش سری اول خودت به زنش بگو بدون اینکه شوهرت بفهمه!! بگو خانوم فلانی من خوشم نمیاد با شما رفت و آمد کنم!! بگو من خودم خانواده دارم اگه بخوام رفت و آمد کنم با اونها می رم و میام!! در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
doone_barf عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 2240 عزیزم انقد که اونا میان باید شکمشون سیر کنی..اگه نیان خرجت کم میشه شوهرتم لنگ پول نمیمونه😕..به نظرم به خانومش دوستانه بگو یعنی طوری نگو که بهش بر بخوره که به گوش شوهرتم نرسه.. جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
7donya مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 ببین به زنش بگو . و اینم بگو هر بار بخاطرشون کلی دعوا میکنین و حتی کتک خوردی . تا دیگه نیان یعنی بدون تعارف بگم؟🙄 رومنمیشه ✨خدایا امیدم توئی✨
7donya مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 خب همونه چیزی نمیگه ولی به زنش بگو تو که بخاطرش کتک خوردی نهایتا دوباره میخوری😐 😑😶 اینم امتحان میکنم ✨خدایا امیدم توئی✨
7donya مدیر استارتر عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 1008 عزیزم انقد که اونا میان باید شکمشون سیر کنی..اگه نیان خرجت کم میشه شوهرتم لنگ پول نمیمونه😕.. به نظ ... اره باید همین کاروکنم . مادرشوهرم گفت نمک بریز تو کفششون دیگ نمیان حالا ریختم ببینم چی میشه ✨خدایا امیدم توئی✨