2777
2789

هیچوقت خودتو گم نکن

بخاطر کسی خودتو تغییر نده

خودت باش

همین :)

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت هیچ وقت زود تصمیم نگیر عجله نکن و همه چیزو بسپار به خدا سعی کن کار غلطی نکنی چون خدا یه جایی بهت نشون میده کارت چقد غلط بوده یه جورایی یه کم گوشتو میپیچونه هیچ وقتم ناشکری نکن

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

از الان واسه آیندت برانامه بچین و خوب و کافی تلاش کن 

اگه نمی دونی به چی علاقه داری برو مشاور  می ارزه 

زیادم تو نت و اینا نباش 

کتابم زیاد بخون واسه توسعه شخصی 

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#

ای جان 🥰🥰🥰

مواظب قلب پاک و مهربونت باش .

مهم ترین چیزی که بعد درس ذهن تو رو به خودش درگیر میکنه جنس مخالف هست...که کاملا طبیعی هست ولی همیشه سعی کن برای خودت حدود در نظر بگیری و خودت رو دست کم نگیری...

سعی کن از همین حالا برای خودت برنامه داشتی باشی و برای رسیدن بهش تلاش کنی...وقتی برنامه داری برای خودت ارزش قائل میشی و راحت خام و بازیچه دیگران نمیشی...

موفق باشی جان دل❤✌🌹

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤