2789
عنوان

لکه بینی

164 بازدید | 6 پست

خانما من تنبلی شدید تخمدان داشتم از بعد زایمانم کلا سیکلام روزشون تغییر کرده من ۳۰ روزه ۳۲ روزه پریود میشدم الان شده ۲۶ روزه بعد اینک دارو هم میخورم واسه پریود شدن...الان ی ۴ ماهی هست ک روزای تخمک‌گذاریم لکه بینی دارم خیلی معذرت میخوام قهوه ای هست یکی دو روز دارم و تموم میشه همون ۲۶ روزه پریود میشم 

طبیعیه؟یبار ک‌ این اتفاق افتاد ب دکتررگفتم گفت مال تخمک‌گذاریه برو سونو ولی چون من تازه بچمو ازدست دادم و خاطره های بدی از سونو دارم اصلا دلم نمیخواد برم حوصلم نمیاد دیگ 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم چرا بچه تونو از دست دادین؟؟

مشکل داشت 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خدا به دلتون آرامش بده منم‌ زایمان زودرس کردم و بچه م ‌نموند😔

ممنونم پس دل شماهم‌پر درده خدا به شماهم‌صبر بده خیلی سخته تو طول روز ثانیه ای نیست بهش فکر نکنم 

ممنونم پس دل شماهم‌پر درده خدا به شماهم‌صبر بده خیلی سخته تو طول روز ثانیه ای نیست بهش فکر نکنم  ...

آره عزیزم منم آخرهای ۶ ماهگی زایمان کردم ولی عمرش بدنیا نبود

الانم همش فک ‌میکنم خواب و خیال بوده

شما دیگه باردار نشدین؟؟؟