mehrbanoooooom مدیر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 15011 عنوان گند زدم نه؟🤦♀️🤦♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 19 پست به زور پسره ریپلای کرده بود سر حرفو باز کرده بود یه کم حرف زدیم گفت ساکن فلان شهرین گفتم نه دیگه نگفتم کدوم شهر اونم گفت بله روز خوش منم گفتم روز خوشنخواستم بگم کدوم شهر خودش بپرسه اخه همشهریم میخواستم بپرسه منم بگم فلان شهر اونم بگه عههه همشهریمولی نقشه هام خراب شد 🤕 مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱 1400/03/17 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
squad عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1546 نفهمیدم چی گفتی😂 میگم در کنار تندی حرفات یه کم هم نشون بده که میشه مختو زد اونم امیدشو از دست نده
mehrbanoooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 15011 میگم در کنار تندی حرفات یه کم هم نشون بده که میشه مختو زد اونم امیدشو از دست نده اولش خیلی خوب حرف زدم نرم بودم فقط اینجا گفتم نه اینم گفت روز خوش🤕 مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
squad عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1546 اولش خیلی خوب حرف زدم نرم بودم فقط اینجا گفتم نه اینم گفت روز خوش🤕 چه بی بخاره بل کن خواهر با یه نه که نمیرن اونم یه کم نازک نارنجیه
mehrbanoooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 15011 چه بی بخاره بل کن خواهر با یه نه که نمیرن اونم یه کم نازک نارنجیه اره شانس منه😂🤦♀️ مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱