2821
2789
عنوان

پیش دبستانی

515 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها پسرم متولد خرداد ۹۵ ،امسال باید بره پیش دبستانی ؟نمیدونید امسال کلاسا حضوری یا آنلاین ؟،خودم باردارم زایمانم اول شهریور ،نمیدونم چیکار باید بکنم ،

اجباری نیس ک  نذار

واقعا اجباری نیست ،زایمانم سزارین  ،طول میکشه سرپا بشم واقعا سختمه بخوام بچمو بفرستم پیش دبستانی از طرفی دوست ندارم به خاطر من از چیزی عقب بمونه ،

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای حان منم پسرم خرداد ۹۵ امسال باید بره پیش دبستانی

من دو سه هفته پیش رفتم مدرسه پرسیدم گفتن فعلا بخشنامه واسه ثبت نام پیش دبستانی نیومده. مدیرشون گفت اعلام کردن امسال مدارس حضوریه ولی بخاطر شرایط ممکنه اصلا پیش دبستانی رو امسال نداشته باشیم

واقعا اجباری نیست ،زایمانم سزارین  ،طول میکشه سرپا بشم واقعا سختمه بخوام بچمو بفرستم پیش دبستان ...

اجباری نیس. فقط بچه هایی که پیش نرفته باشن واسه کلاس اول باید یه ماه زودتر از بقیه برن که اونم چیز خاصی نیس

خودت تو خونه باهاش کار کن. من واسه پسرم کتابای "حواستو جمع کن" خریدم واقعا عالیه. منم یه دختر ده ماهه دارم پسرم خیلی بهونه میگرفت روزی یه ساعت که دخترم خوابه باهاش کتاباشو کار میکردم خیلی ذوق میکرد و کلی چیز یاد گرفته. همشو کار کنی دیگه نیازی به پیش دبستانی نداره

اجباری نیس. فقط بچه هایی که پیش نرفته باشن واسه کلاس اول باید یه ماه زودتر از بقیه برن که اونم چیز خ ...

مدرک نمی‌خوان  واسه کلاس اول بگن چرا پیش دبستانی نرفته  کتاب و کجا تهیه کنم

دولتی میبرید یا غیر دولتی؟منم اتفاقا امروز رفتم پرسیدم 

من دولتی پرسیدم. یه مدرسه نزدیک خونمونه خیلی خوبه هوشمنده همه با کلی قولنامه ساختگی بچشونو میارن اینجا ثبت نام کنن. من یه دختر ده ماهه دارم این مدرسه نزدیکمونه دو دقیقه راهه واسم خیلی خوبه حالا باز دودلم ببرم دولتی یا غیر انتفاعی.

به شما چی گفتن؟ دولتی پرسیدین یا غیرانتفاعی؟

هنوز هیچ اقدامی نکردم ،نمیدونم باید چیکار کنم ،هیچ تجربه ای ندارم ،بچه اولمه 

منم همینطور ولی امروز رفتم جای غیر دولتی نزدیک شش تومن بود و جای دولتی اطرافمون نیست شما کجا هستید؟