2777
2789
عنوان

چیکار باید بکنم😔😔

148 بازدید | 26 پست

من تو سن کم ازدواج کردم و ده سال با شوهرم اختلاف سنی دارم.....حالا بعد چندسال نمیدونم چرا همه ی خانواده شوهرم بهم تیکه میندازن😐از زندگیم راضیم اما اینقدر همه سر این قضیه اعصابمو میریزن بهم که دلم میخواد به خونوادم بگم چرا تین کارو باهام کردین اما دلم نمیاد😔😔همش میگن نمیدونم چجوری خانوادت تو رو شوهر دادن یا تو بچگی نکردی ما هیچوقت این کارو نمیکنی چیییه ده سااااال اختلاف😔واقعا نمیدونم چرا این حرفا رو میزنن....دو روزه سردرد ولم نمیکنه😔😔واقعا چی کار باید بکنم😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نزارحرفای اطرافیان زندگیت وخراب کنه-بعضیا ازرو حسادت این حرفا رو میزنن وگرنه چیکاردارن به زندگی شما

آخه نزدیکترین افراد زندگی شوهرم چرا باید به من اینو بگن؟یعنی دوست دارن زندگی برادرشون خراب شه؟

چقد بشعورن باید شوهرت ازت دفاع کنه

نبود تو اون جمع جلوی اون که نمیگن.....واقعا حرفاشون مغزمو نابود میکنه😔😔از خانوادم متنفر شدم کاشکی هیچوقت ازدواج نمیکردم....الانم نمیتونم جدا شم چون میدونم که خیلی بد تموم میشه😔😔😔هیچ غلطی ممیتونم بکنم دعا کنید زودتر بمیرم😔😔

نبود تو اون جمع جلوی اون که نمیگن.....واقعا حرفاشون مغزمو نابود میکنه😔😔از خانوادم متنفر شدم کاشکی ...

این چه حرفیه دختر کی برای چند تاحرف مفت آرزوی مرگ میکنه یا به طلاق فکرمیکنه به شوهرت بگو خانوادش چه حرفایی میزنن -وفعلا زیادرفت وآمدنکن هرحرفی میزنن همونجا جوابشون بده که بعدم خودخوری نکنی 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️