2777
2789

اول اینکه بگم طبق تجربه ای که خودم پیدا کردم اصلااااا درد نداشت ولی یه سری شروط داره!

من توی 8 ماه اقدامم دکتر برام عکس رنگی نوشت تا از لوله هام مطمعن بشه

چندجا زنگ زدم قیمت گرفتم که گفتن حدودهای 500 تومن میشه و از بین جاهاییکه زنگ زدم یکیشون فقط با بیمه ام قرارداد داشت ولی بقیه گفتم بیا بهت برگه میدیم از بیمه بگیر بعدا

خلاصه که من رفتم عکسبرداری صدرا توی تهرانپارس که بهم گفت 9 اینجا باش و من 9.20 رفتم و دو نفر جلوم بودن

مبلغش 564 تومن بود (یکمی بیشتر از اونیکه پای تلفن گفتن )

خلاصه 4 نفر شدیم تا ساعت 10 که دکتر اومد و برامون توضیح داد که عکس رنگی 3 روش داره :

اولی با ماده حاجب که هم درد داره هم ممکنمه رحم زخم بشه و هم اگر یبار ماده رو بزنن لوله زخم باشه و بخوان دوباره بزنن دیگه نمیشه چون احتمال زخم شدن رحم توش زیاد هست و باید زخم که خوب شد دوباره ماده رو بزنن که قیمت داروهاش 100 تومن میشد

روش دوم بیهوشی که اونجا اصلا نداشتن

روش سوم استفاده از یه موردی بود که اسمش یادم نیست و خانم دکتر گفتن اصلا درد نداره ولی قیمت اون وسایلش 300 بود البته از داروخانه خودمون خریدیم

دونفر جلوی من بودن که واسه هرکدومشون حدود 45 دقیقه طول کشید و اینکه قبلش شیاف ضددرد و عضله شل کن بهمون دادن خوردیم

خلاصه نوبت من رسید اولش کلی استرس داشتم ولی خانم دکتر طاهریان که اونجا بودن خیلی آرامش داشتن و قشنگ با حوصله همه مراحل برام توضیح داد و یه امپول فکر کنم مسکن بود برام زد و اولش ضد عفونی با بتادین و بعد هم پماد سر کننده برام زد داخل واژن قشنگ صبر کرد تا سر بشه بدنم بعد هم چندبار اسپری سر کننده برام زدش تا اصلا دیگه سر شده بودم کامل

و وقتی ماده حاجب وارد بدنم کرد گفت الان یه حس پریودی بهت دست میده که من متوجه اونم نشدم خیلی

خلاصه وقتی کارش تموم شده اصلا باورم نمیشد چون هیچ دردی نکشیدم فقط استرس الکی داشتم

بعد بهش گفتم همچین آدم از عکس رنگی میترسونن ادم فکر میکنه چجوری هست گفت اون روش اول خیلی درد داره خب خیلیها اون انجام میدن و درد فجیعی داره

عکس اون وسیله دوست داشتنی الان میزارم براتون

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لکه بینی داری؟  من امروز رفتم عکس رنگی لکه بینی دارم هنوزم قطع نشده

نه اصلا لکه بینی نداشتم

فقط وقتی رفتم دستشویی هیچی ازون ماه حاجب نیومد بیرون

و دوسه روز دل درد بودم

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه