a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عنوان tolimo يا msrt? 1634 بازدید | 15 پست كدوم مدرك زبان بهتره ؟ و از چه نظر بهتره؟ به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر 1400/03/17 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 مثلا واسه قوي تر كردن رزومه كاري به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 نمیدونم:( 🥲منم به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
barankhanomi عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 602 مثلا واسه قوي تر كردن رزومه كاري هیچکدوم این دو آزمون بیشتر مورد تایید وزارت علوم برای دوره دکترا هستند دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم .. [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 فرقی نداره برای دکترا میخوای ؟ خير براي قوي تر كردن رزومه كاريپس فرقي ندارهكدوم اسون تره؟ممنون به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 هیچکدوم این دو آزمون بیشتر مورد تایید وزارت علوم برای دوره دکترا هستند اخه تافل تحريمه ايلتس هم هزينه زيادي داره به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
barankhanomi عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 602 برای تقویت رزومه مدرک زبان تافل یا آیلتس اهمیت داره دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم .. [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 برای تقویت رزومه ندرک زبان تافل یا آیلتس اهمیت داره واقعا؟🥲يني توليمو بدرد نميخوره اصن؟ به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 Msrt. راحته تولیمو رو نمیدونم قبلا فکر میکردم سخته ممنونم به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
barankhanomi عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 602 Msrt. راحته تولیمو رو نمیدونم قبلا فکر میکردم سخته هر دو شون از میزان مشابه سختی برخوردار هستند تفاوتشون در دانشگاه هاست که کدوم دانشگاه کدوم یکی از این دو مدرک رو ترجیح میده دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم .. [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
barankhanomi عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 602 واقعا؟🥲 يني توليمو بدرد نميخوره اصن؟ هر دو این مدارک اعتبار خیلی محدودی دارند اون هم داخل خود وزارت علوم.اگه شما در آزمون اردیبهشت ۱۳۹۸ نمره زبان داشته باشی برای مصاحبه دکترای خرداد ۱۴۰۰ فاقد اعتباره دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم .. [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 هر دو این مدارک اعتبار خیلی محدودی دارند اون هم داخل خود وزارت علوم. اگه شما در آزمون اردیبهشت ۱۳۹۸ ... بله دو سال معتبر هستشفقط اينكه ميگيد واسه وزارت علوم مهمهيني فقط واسه بعضي كارا مهمه؟ تو خوده كشور همه جا نميشه استفاده كرد؟ به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
barankhanomi عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 602 بله دو سال معتبر هستش فقط اينكه ميگيد واسه وزارت علوم مهمه يني فقط واسه بعضي كارا مهمه؟ تو خوده كش ... بله متاسفانه یه سیستم طراحی کردن که فقط نیاز به داشتن مدرک زبان رو برای مدت محدود در نظر گرفتن دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم .. [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 بله متاسفانه یه سیستم طراحی کردن که فقط نیاز به داشتن مدرک زبان رو برای مدت محدود در نظر گرفت ... ممنونم از راهنماييت عزيزم تشكر به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر