2821
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 35 پست
من دوماهه از ۹۵ شدم ۷۹ ولی خوب من روزی ۵۰۰ کالری میخورم غیر جمعه ها  خاک شیر نمیتونم ولی ال ...

جمعه ها بیشتره مقدار کالریتون؟؟

۵۰۰ خیلی کمه خب چقدر خوب که ۵۰۰ کالری میخورین موفق باشییی

قدت چنده؟

من دوماهه از ۹۵ شدم ۷۹ ولی خوب من روزی ۵۰۰ کالری میخورم غیر جمعه ها  خاک شیر نمیتونم ولی ال ...

عزیزم عوارضی نداشت براتون؟ چون از لحاظ پزشکی ماهی حداکثر ۴ کیلو باید کم شه نه بیشتر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه ورزشی میکنین؟ چقدر تونستین کم کنین  منم خیلی دوس دارم لاغرشم حتی رژیم های لاغری زیاد گرفتم ...

خوب دیگه مشکلت پایبند نبودنه. ..من یه لباس شیک سایز پایین میگیرم و واسه اینکه بتونم بپوشمش خودمو لاغر میکنم اینم یه روش موثره😄رژیم یعنی اراده و تداوم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 
بله البته من سفت و سخت تر رژیم گرفتم و خیلی ورزش و پیاده روی کردم، اگه بهت میگفتم اینکارارو بکن دلسر ...

میشه بهم بگی چجوری رژیم گرفتی

ممنونم از راهنمایییت🌹🌹موفق باشییی

من دو هفته رژیم کتوژنیک گرفتم ۴ کیلو کم کردم ولی ول کردم دوباره شدم ۸۸ خیلی بی ارادم 

الان میخوام خودم شروع کنم به رژیم گرفتن یعنی زیر نظر دکتر تغذیه نباشم

همون با کالری شماری و پیاده روی و حذف برنج و شیرینیجات کم کنم

عزیزم عوارضی نداشت براتون؟ چون از لحاظ پزشکی ماهی حداکثر ۴ کیلو باید کم شه نه بیشتر 

نه نداشته 

من هفت سال پیشم همین جوری کم کزدم و بر نگشت. الانم دوباره کم میکنم یهویی چون باردار بودم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
خوب دیگه مشکلت پایبند نبودنه. ..من یه لباس شیک سایز پایین میگیرم و واسه اینکه بتونم بپوشمش خودمو لاغ ...

😃کلی لباس دارم که نوعه نو مونده بخاطر اینکه چاقم اندازم نمیشن ولی بازممممم بی ارادم اصلا دیگه گریه میکنم از دست خودممممم زود خسته میشم از رژیم و لاغر کردن میدونی فکر میکنم باید ۱ روزه لاغربشم😃

جمعه ها بیشتره مقدار کالریتون؟؟ ۵۰۰ خیلی کمه خب چقدر خوب که ۵۰۰ کالری میخورین موفق باشییی قدت چنده ...

جمعه ۱۸۰۰ تا میخوزم برای که استپ نکنم 

تو طب سنتی ناهار نباید بخوری که منم نمیخورم 

صبحها نان با تخم مرغ ابپز 

هر وقت خیلی گشنم بشه دمنوش میخوزم 

برای کنترب اشتها هم ادامش بخور یا حسه جویدنت رو ارضا کنه 

قدم ۱۶۵ 

جمعه ۱۸۰۰ تا میخوزم برای که استپ نکنم  تو طب سنتی ناهار نباید بخوری که منم نمیخورم  ص ...

چقدر خوب که تو دوماه ۱۶ کیلو کم کردی واقعاا عالیه کاش منم بتونم 

من کبدم چربه گرید ۱ راهی برای درمانش داری؟؟

جمعه ۱۸۰۰ تا میخوزم برای که استپ نکنم  تو طب سنتی ناهار نباید بخوری که منم نمیخورم  ص ...

چجوری ناهار نمیخوری گشنت نمیشه؟ 

یعنی دو وعده در روز میخوری؟

صبحونه و شام 

چقدر خوب که تو دوماه ۱۶ کیلو کم کردی واقعاا عالیه کاش منم بتونم  من کبدم چربه گرید ۱ راهی برای ...

نه نمیدونم 

ورزش هم کردی؟؟

نه 😂😂 حلقه خریدم و دزاز ونشت ولی دریغ از پنج دقیقه ورزش 

حال ندارم ترجیح میدم گشنه باشم ولی ورزش نکنم. خخخ

چجوری ناهار نمیخوری گشنت نمیشه؟  یعنی دو وعده در روز میخوری؟ صبحونه و شام

صبحونه نهایت ۲۰۰ تا 

شامم معمولا سالاد شیرازی یا گوشت مرغ یکم با برنج 

میدونی که هر قاشق برنج و خورشت ۱۰۰ کالری داره با هم واسه همین نمیخورم تا برسم ۷۰ و بعد میرم تو تثبت سه ماه سختی بکشم دیگه تمومه و راحت میشم چون برنمیرده دیگه