2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هامیشه لطفاتوی اینستافالوم کنیدفقط دونفربراتون ایت الکرسی میخونم بجاش ،،دیگه خسته شدم ازبس دنبال دوتافالوربودم ،،برای کارتوی یه سایتی میخوام بایدحتما فالوارای پیجم ۱۲تاباشن که تاییدبشه honarmand1549

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
ب عواقب حرفاتون فکر کنین شاید این استارتر باشه!متاسفم واقعا

وا چه ربطی داره نظر خواسته خب چجوری از روی چیز مصنوعی نظر بدیم اگه میخواد ببینه خوشگله یا نه عکس قبل عملو بگه تا نظر بدیم 

وگرنه اینجوری که دکتر رو صورتش نقاشی کرده والبته همینجوری هم چهره تکراری خیلی از دخترای امروزی هست 

دوباره میزاری یا بریم؟

طُ نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد.⁦☀️⁩🌈            دگران روند و آیند و طُ همچنان که هستی 🍃🌾                       پرسپولیس زیبا ترین عشق جهان⚽❤️         تیم من نبض یه ورزشگاهه⚽🚩              معرفت کردگار، دیدن این عالم است🌎🌌       خوب جهان را ببین هر چه ببینی کم است🔭🌃

اسی جواب بدی بد نیستا این نشان بی ادبیه ک مارو تو تاپیکت علاف کردی

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘