2777
2789
عنوان

پدر گند اخلاق

621 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من دختر ۲۴ ساله و مجردم و شاغل. یه خواهر ۱۷ ساله مجرد و یه برادر ۲۹ ساله دارم که متاهله. بابام خیلی اخلاقش تنده.سر همه چی دعوا راه میندازه .افسردگی داره و قرص مصرف می‌کنه ولی بدتر میشه .به مامانم گفته برو از خونم .می‌خوام زن بگیرم .این حرفو من که دخترشم نمیتونم هضم کنم چه برسه مامانم ‌.مامانم خیلی ساله عذاب می‌کشه .دیگه واقعا بریدیم .خسته شدیم .حتی اینجوری بودنش تو آینده ما ها تاثیر می‌ذاره .نمی‌خوام پاسوز پدری بشم که از نظر روحی مریضه .می‌خوام ازدواج کنم بدون مشکل .میترسم مشکل به وجود بیاره .همه همسایه ها میشناسنش از بس که صدای دعوا و شکستن وسایل از خونه ما شنیدن .من کل عمرم با استرس زندگی کردم .چاقو رو بر می‌داشت می‌گفت می‌خوام خودمو بکشم .من همش ۸ سالم بود همچین صحنه هایی دیدم و فقط از ترس گریه کردم و لرزیدم .هر سه تامونو کلی زده تو بچگیامون ‌.هنوز که هنوزه نمیشه آروم حرف زد باهاش حمله می‌کنه بهمون میخواد بازم بزنه .با چاقو هم شده که حمله کنه.میترسم یه روز اون چاقو کار دستش بده و یکی از ما ها رو بکشه

باید چیکار کنم ؟ پلیس رو در جریان بذارم ؟ خیلی حیاتیه خواهش میکنم جواب بدید

باید تحت درمان باشه . به زورم که شده ببریدش . یا به خودش صدمه میزنه یا به بقیه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره برو با یکی که از قانون و نتیجه کار سرش میشه مشورت کن ی تصمیمی بگیرید

حتی داداشم می‌دونه این قضیه ها رو ولی طرف اونه .به ما میگه اذیتش میکنید اونم جری تر میشه 

درکت میکنم بابای منم یه بار مته برقی برداشته بود ب خودش اسیب بزنه من خیلی بچه بودم یادش میفتم تن و ب ...

من خیییلی صحنه های اینطوری دیدم خیلی گریه کردم و لرزیدم .واقعا بچه قربانی یه ازدواج غلطه 

تحت درمان هست ولی دارو هاش یه دونش پیدا نمیشه اصلا 

حتما خاجی هستن قرصاش .ما هم که تحریم ............... هیچی نگم بهتره . ولی اگر رفتار خشن دیدید زنگ بزنید اورژانس اجتماع بیاد کمک. چون صدمه نبینید . نه شما نه پدرتون نه دیگران

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
حتی داداشم می‌دونه این قضیه ها رو ولی طرف اونه .به ما میگه اذیتش میکنید اونم جری تر میشه 

اصلا با بابات حرف نزن باهاش کاری نداشته باش انگار اصلا نیست تو خونه .چون فکر نمیکنم بتونی با پلیس و...کاری کنی البته شایدم راهی باشه نمیدونم.فقط دعا میکنم خدا بهتون صبر بده

حتما خاجی هستن قرصاش .ما هم که تحریم ............... هیچی نگم بهتره . ولی اگر رفتار خشن دیدید زنگ بز ...

شمارش چنده ؟ همیشه وقتی حرف پلیس میاد وسط یاد قضیه اون دختره میفتم که به پلیس پناه برده بود از دست پدرش اونا هم گفته بودن برو خونه و پدرش سرشو بریده بود 

پلیس هم جوابگو نیست 

اصلا با بابات حرف نزن باهاش کاری نداشته باش انگار اصلا نیست تو خونه .چون فکر نمیکنم بتونی با پلیس و. ...

آخه حرف نمی‌زنم میگه حرف نمیزنی احترام نمی‌ذاری .تو خونه من زندگی میکنی ولی دستورمو انجام نمیدی .حرف هم بزنم اونجوری .انگار با هممون دشمنه .خودشو هم سالم می‌دونه یعنی اصلا نمیشه حرف مشاوره زد حتی پیشش

شمارش چنده ؟ همیشه وقتی حرف پلیس میاد وسط یاد قضیه اون دختره میفتم که به پلیس پناه برده بود از دست پ ...

پلیس که متاسفانه تا اتفاقی نیوفته نمیاد وسط . در حالی که پیشگیری خیلی مهم تره . شماره اورژانس اجتماعی 123 هستش گلم

منم مثل شماست وضعیتم منتهی با این تفاوت که هم سن خواهرتونم تقریباً...خواهرتون کنکوریه؟

من پدرم دست بزن داره تا حالا هم جرأت نکردیم ببریمش پیش روانشناس قطعاً باید دارو مصرف کنه ولی چون داروسازه خودش زیر بار نمیره 

البته بابای من که احتمالاً افسردگی نداره وسواس فکری-جبری داره

تازه داداشمم اوتیسمه

مامانمو هیچ وقت نمی‌بخشمش که آرزوم که طلاق گرفتن از بابام بود برآورده نکرد فقط خودخواهی کرد منم تباه شدم