2789
عنوان

عکس 👀

141 بازدید | 12 پست

بچه ها بگین کاشت انجام بدم یا لیفت ؟ 

ی بار کاشت کردم شبیه بادبزن شدعه بود مژه ام خیلی زشت شدعه بودم درمورد ابرومم نظر بدین نازک‌تر کنم ؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دل خوشی کوچیک زندگیم تتل؟

اوهوم یه تیکه از شعر تتلوعه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
ن نکن

آبرومو میگی ؟ 

کاشت مژه چی ؟

آبرومو میگی ؟  کاشت مژه چی ؟

اره ابروت 

مژه هات میریزنا 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
اره ابروت  مژه هات میریزنا

پهن بدم میاد 😓

مژه ندارم آخه برعکس ابروام ⁦☹️⁩

پهن بدم میاد 😓 مژه ندارم آخه برعکس ابروام ⁦☹️⁩

خو زیاد نازکش نکن 

هرجور دوس داری عزیزم پیش یه ارایشگاه خوب برو

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خو زیاد نازکش نکن  هرجور دوس داری عزیزم پیش یه ارایشگاه خوب برو

ارعه ... نازک م خوب نیست خیلی ... 

مرسی گلم 🌹