2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

294 بازدید | 24 پست

با یکی بودم سه سال مثل یه رفیق کنارش بودم الان سه هفته س بهم زدیم اصلا ازم سراغی نگرفته دیگه نمیخوامش اما حالم امروز خیلی گرفته س دیشب خوابشو دیدم و حالم واقعا بده صبح بیدار شدم اومدم سرکار اما اصلا حس کار ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر یا پسر.خب علتش چی بود شاید واقعن مقصر اون بوده تو چرا ناراحتی

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹
اره ولی خیلی حس بدی دارم انگار از اولم دوستم نداشت خیلی براش خوب بودم خیلی

معلومه که دوست نداشت خودت الان به شخصیتش فک کن ببین چه جور آدمی بوده.ازت سو استفاده هم کرده یا نه؟

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
دختر یا پسر.خب علتش چی بود شاید واقعن مقصر اون بوده تو چرا ناراحتی

من دخترم اره مقصر اون بوده همه میگن و خودمم میدونم اما چیزی نبود که حل نشه میتونست اینقدر اسرار کنه که من نرم همیشه بهش میگفتم من بهم میزنم که ببینم اون چقدر میخواد من بمونم اما با اینکه اینو میدونست زیاد اسرار نکرد منم هیچوقت بهش نه زنگ میزنم نه پیام نه چیزی همه اطرافیانمم میگن که مقصر اون بوده ولی دیگه از رابطه زده شدم

من دخترم اره مقصر اون بوده همه میگن و خودمم میدونم اما چیزی نبود که حل نشه میتونست اینقدر اسرار کنه ...

عزیزم میدونم سختته ولی خب چاره ای نیست فقط میتونی بگی لایقم نبود

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹
عزیزم میدونم سختته ولی خب چاره ای نیست فقط میتونی بگی لایقم نبود

اره اما گفتن این ارومم نمیکنه اوکی بودما زیاد حالم بد نبود تو این چند وقت اما دیشب خوابشو دیدم حالم بد شد ینی صبح بخاطر این بیدار شدم که خواب اونو میدیدم