2777
2789
عنوان

دیشب فال گرفتم

2409 بازدید | 31 پست

لطفا تا آخرش بخونید بعد نظر بدید.

من نزدیک ب یک سالی میشه ک رو ی پسری کراشم ،ک از اقوامه.....من بیشتر عاشق اخلاق و شخصیت خاصی ک داره شدم و واقعا آیندمو با اون میدیدم..از هر جهت و هر طرفی ک ب قضیه نگاه میکردم میدیدم ک ب همدیگه میایم و حداقل مانع بزرگی وجود نداش.اما خب همه این حس ها ی طرفه بود چون اون نمیدونه ک من دوستش دارم و اینکه با وجود اینکه فامیلیم ولی آخرین بار فکرکنم وقتی من 13 یا 14 سالم بود همدیگرو دیدیم..من واقعا از ته قلبم دوستش دارم...حدود دو ماه پیش ی پیجی تو اینستا دیدم ک ی عالمه فال گروهی میذاش و تاکید داشتن ک چون فال گروهیه برا همه اتفاق نمیافته و فقط برای چندنفر ممکنه اثبات بشه...و اینکه فال هاشون هیچ ربطی ب اجنه و ....... نداره و اینو خودمم مطمعنم.خلاصه سرتونو درد نیارم بعد از دوماه ک ب پیجشون ایمان آوردم و مطمعن شدم رفتم و لیست فال هاشونو نیگاه کردم ک بینشون فال کراش هم داشتن...دل و زدم ب دریا با اینکه میترسیدم رفتم و ی نوبت گرفتم ک دیشب بود...........................خلاصهههه دیشب اون خانم ک برام فال گرف چناان آب پاکیو ریخت رو دستم ک هرچی امید داشتم خاکستر شد.بهم گف شما اصلا همدیگرو نمیبینین،گف اون با یکی دیگ تو رابطس ک همه نیازهاشو برطرف میکنه..گف از رابطه اش راضیه..گف شما حتی ب دوستی ساده هم نمیرسین چ برسه ب ازدواج..ادامشو الان میگم

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهم گف شما خیلی خوبین و آقا رو از ته قلبتون صادقانه دوست دارین ولی هیچ رابطه ای بین شما شکل نمیگیره......نمیدونم میتونین درکم کنین یا ن ولی من واقعا عاشقشم..واقعا دوستش دارم..کاشکی حداقل اون فالگیر اینجوری یهویی بهم نمیگف ک الان ضربه روحی خوردم..نمیدونم شایدم خودم آمادگیشو نداشتم..ولی قبلش بهم گفته بودن ک درصد تحقق فال ها فقط 70 درصده و 30 درصد ممکنه اتفاق نیفته....الان نمیدونم دلمو خوش کنم ک شاید فالم اشتباه باشه یا ن....بقیشو میگم

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺

میدونین چیه؟نمیدونم باید از کی ناراحت باشم..من از خدا خیلی خواستمش..تک تک شبهای رمضون هر روز تو نمازام فقط یکیو از خدا خواستم اونم همینه

ایقد بدم میا از ای فالگیرا دروغی

خداکنه دروغ باشه ولی خیلیا میگن کارشون درسته

منم فال کراش زیاد گرفتم متاسفانه همیشه درست بوده😣

عهههه

ببین عزیزم فالگیر که اصلا رو حرفش نمیشه حساب کرد،ما تو اقوام داریم کسیو که خیلی به این چیزا اعتقاد داره وپیش چندتا که خیل تعریف میکنن فال گرفت،همشونم اشتباه دراومد ولی درکل رو عشقی که حتی باطرف تو رابطه هم نیستی نباید انقدر سرمایه گذاری کرد یا بهش پر وبال داد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ببین عزیزم فالگیر که اصلا رو حرفش نمیشه حساب کرد،ما تو اقوام داریم کسیو که خیلی به این چیزا اعتقاد د ...

مشکل همینجاس ک من تو ذهنم ازش یه مجسمه ساختم.با حرفای دیشبه خانومه این مجسمه کلا پودر شد..ولی کاشکی حداقل اندازه ی نقطه تو تقدیرم بود..من آدم بدی نیستم