2789
عنوان

بلاکش کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 36 پست
بلاكش كن از همه جا. ارامشت مهم تره. ادم قحط ك نيس

بلاک ی حالیع انگار خود ادم بیشتر کنجکاو ب چک کردن میشه..بی محلی بهتره یا اینکه بگم دوس ندارم زنگ بهم بزنی

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
برمیگرده .مطمعن باش.منم ی مدت هر دقیقه چک میکردمش اما خبری نبود ی چند ماه ک گذشت من حتی شمارشم پاک ک ...

اصلا شمارشو ندارم و چکش هم نمیکنم اصلا فقط خیلی تصور میکنم تو خیالم که چیکار کنم بفهمه چیو ازدست دادع همش تصورش میاد تو ذهنم باید بیخیال شم تا دیگ نیاد تو ذهنم

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکردم هنوز تو بلاکه  الان ک دراوردیش نمی‌دونم واقعا

اخه فرداش ی بار زنگ زد جواب ندادم .همون شب ی پیام هم داد محل ندادم و تمام ...من تو واتساپ بلاکش کردم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
بلاک ی حالیع انگار خود ادم بیشتر کنجکاو ب چک کردن میشه..بی محلی بهتره یا اینکه بگم دوس ندارم زنگ بهم ...

نه بلاک اصلا نکن اصلا اصلا اگ عکس پروف ازخودت میزاری و اون میبینه تو عکسات لبخند بزن و مثلا اینکه خیلی شادی جیگر سوووزع این کااار

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
اصلا شمارشو ندارم و چکش هم نمیکنم اصلا فقط خیلی تصور میکنم تو خیالم که چیکار کنم بفهمه چیو ازدست داد ...

چن روز ک ذهنتو منحرف کنی ب چیزای دیگه، کم کم کمرنگ میشه ..

نه بلاک اصلا نکن اصلا اصلا اگ عکس پروف ازخودت میزاری و اون میبینه تو عکسات لبخند بزن و مثلا اینکه خی ...

من ی بار از خودم تازگیا عکس گذاشتم پروفایلم ولی هیچ واکنشی نشون نداد ..نمیدونم دیده یا ن ..کلا دوبار تا حالا عکسمو گذاشتم دفعه اول دوسال پیش بود