2789
عنوان

بلاکش کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 36 پست
ببخشید ها ولی ر..م به برگشتنی که بعد از دور زدن و عشق حالش باشه وقتی دورش خالی شد برگرده میخام تا زن ...

اتفاقا عااااااليه. اون حسي كه حالا نوبت توعه با غرور ردش كني 😊

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
خب از رو دلتنگی برگشته یا از رو تنهایی؟؟منم شده بعد ۴.۵ماه برگشته والی الان داره بیشتر میشه نیومد

دلتنگي ، كارما،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دی بود بعد شهریور پیام داد

منم شده ک بعد چن ماه برگرده.ولی چون بلاک کردم گفتم شاید دیگه نیاد

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اتفاقا عااااااليه. اون حسي كه حالا نوبت توعه با غرور ردش كني 😊

روش زیاده هر چی جواب ندم بازم میاد

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
دلتنگي ، كارما،

خداکنه باز بیاد من ردش کنم دلم خنک شه واقعا دارم عذاب میکشمممم دعا کنید برگردع من ردش کنم

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
روش زیاده هر چی جواب ندم بازم میاد

منتظر اوني ك تركت كرده نباش اگ سختش بود بهت پيام ميداد و مطمئن باش توي رابطه ست. توام با كس ديگ اشنا شو

ارعه با یه اکانت جدید میاد 😑

اصولا خودش مستقیم میاد اهل دزد و پلیس بازی نیست

خداکنه باز بیاد من ردش کنم دلم خنک شه واقعا دارم عذاب میکشمممم دعا کنید برگردع من ردش کنم

درست وقتي بيخيالش ميشي برميگرده پس صبور باش و بيخيال و مطمئن باش كارما برش ميگردونه و انتقامت ميگيره

اصولا خودش مستقیم میاد اهل دزد و پلیس بازی نیست

نه فکردم هنوز تو بلاکه 

الان ک دراوردیش نمی‌دونم واقعا 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
منتظر اوني ك تركت كرده نباش اگ سختش بود بهت پيام ميداد و مطمئن باش توي رابطه ست. توام با كس ديگ اشنا ...

باوورت نمیشه من تامیام فراموشش کنم پیداش میشع و دست بردار هم نیست اما کلا ما مشکل داریم دوباره بعد چند روز ،روز از نو روزی از نو

باوورت نمیشه من تامیام فراموشش کنم پیداش میشع و دست بردار هم نیست اما کلا ما مشکل داریم دوباره بعد چ ...

بلاكش كن از همه جا. ارامشت مهم تره. ادم قحط ك نيس

برمیگرده .مطمعن باش.منم ی مدت هر دقیقه چک میکردمش اما خبری نبود ی چند ماه ک گذشت من حتی شمارشم پاک کرده بودم اصلا هم چک نمیکردمش دیگع برام مهم نبود..... خودش برگشت

درست وقتي بيخيالش ميشي برميگرده پس صبور باش و بيخيال و مطمئن باش كارما برش ميگردونه و ا ...

ممنون ایشالا پس ازالان به بعد بیخیالش میشم مرسیییی عشقم

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️