masoumeh۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 835 عنوان پسرم... 127 بازدید | 6 پست پسرم دو سال و نیمشه اکثر اوقات روزی ۵یا ۶ بار پی پی میکنه. یعنی هر ۶ بار یه چکه یه چکه میکنه. خسته شدم واقعا.مثلا الان یه چکه میکنه باز یه ساعت بعد یه چکه دیگه میکنه. کسی تجربه داشته؟ راهکاری دارین؟ 1400/03/17 | 02:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomeh_aghamam عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 2422 یبوسته طفلی #همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤...
masoumeh۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 835 یبوسته طفلی ن دستشوییش نه سفته و شل. حس میکنم دستشوییشو از قصد بالا می کشه. با درد و ناله هم پی پی نمیکنه راحت میکنه فقط نمیدونم چرا یه چکه یه چکه میره
khanomeh_aghamam عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 2422 ن دستشوییش نه سفته و شل. حس میکنم دستشوییشو از قصد بالا می کشه. با درد و ناله هم پی پی نمیکنه راحت م ... با یه دکتر حتما مشورت کن عزیزم شاید مشکلی باشه خدایی نکرده این وسطچون واقعا یه چیزاییو اونقدر ساده میگیریم و اهمیت نمیدیم گاهی میبینم واقعا چقدر مشکل بوده و نمیدونستیم #همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤...
masoumeh۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 835 با یه دکتر حتما مشورت کن عزیزم شاید مشکلی باشه خدایی نکرده این وسط چون واقعا یه چیزاییو اونقدر ساده ... اره درسته