2777
2789
عنوان

کمکم کنید

69 بازدید | 11 پست

سلام من خیلی حالم گرفتست تورو خدا یکی کمکم کنه 

خانومای متاهل ِ .من شبا ک همسرم میخواد بخا به شب بخیر ک میگیم اون باید رو دست بخا به من توقع دارم بغلم کنه بخا به 

اگ اون ب طبق عادت خودش بخا به انوقت زندگی مون سرد نشده 

عادی نشدیم 

من داغونم بس فکرو خیال کردم 

خوب بالاخره باید خوابش ببره، خودت میگی عادت داره

حالا بهش بگو توقع دارم بغلم کنی، یه چند دقیقه بغلت میکنه ولی برا اینکه خوابش ببره بزار هرجور عادت کرده بخابه

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونمِ همینو میگه  

اگه درکش کنید خیلی بهتره،بخدا من میشناسم کسانی رو که حتی حاضر نبودن یک شب جدا از هم بخوابن و اینو علنا همه جا جار میزدن و الان طلاق گرفتن،اینقدر این چیزا براتون مهم نباشه ،همینکه بدونین مراقب حال خوش همدیگه هستین و برای خوشحالی همدیگه تلاش میکنید و هوای همو دارید کافیه ،و چه خوبه که به علایق همدیگه م توجه کنیم و با اطمینان بهشون ازش سوء تعبیر نشه،من خودم زیر یه پتو هم نمیتونم با کسی باشم حالا همه ی دنیام بگن ما بغل همیم و چسبیده رو یه بالش و پتو هستیم نباید رو من تاثیر بزاره و به خودمون شک کنم،ادما متفاوتن با علایق و رفتار متفاوت،و مطمئنا من شناختم از همسرم بیشتره و نباید نظر شخص دیگه ای راجع به این مسائل رو من تاثیر بزاره

من اینطور فک میکنم میگم همه اون طور ک راحتن میخابنِ؟

مطمئنا همینطوره و این ربطی به شدت علاقه نداره،من خودم موقع خواب دوست دارم راحت باشم و آزاد،و شدیدا به همسرم علاقمندم ،موقع تماشای تی وی یا مواقع عادی دستشو میگیرم میبوسمش اما موقع خواب اصلااا کسی بهم بچسبه خوابم نمیگیره و آرامش ندارم