2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست
منم شما رو دوست دارم اما لطفا قوانین رعایت کنید ممنون

چشم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=193947625]نه به جان‌شوهرم‌میخاستم بخنده همین همه منظور بد گرقتن دلم‌از‌اون‌خانوم‌ک‌بهم گقت کم شعور‌خیلی شکست د ...[/QUOTE  اخه ي جوري بود انگار بدجنسی گفته باشى اونجورى متوجه شديم در صورتى ک شوخى بود فدات مهربون خوب شد ديدمت😉 گفتم

بی بلا ممنون از همکاریت    

😘😘

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

[QUOTE=193947625]نه به جان‌شوهرم‌میخاستم بخنده همین همه منظور بد گرقتن دلم‌از‌اون‌خانوم‌ک‌بهم گقت کم ...

خخخخخ نبخدا عزیزم فدات بشم  من بدبخت بدجنسی بلد نیسم منم خوشحال شدم

مگ شما چی‌گفتی یهو ایقد حرف زدن بهم نفهمیدم کی چی‌گفت

عزیزم ى خواهش دارم دو تاپيك دارم چطو حذف ميشن هر چى تگتون کردم نشد ک بگم تاپيكام حذف بشن  ممنون ...

عزیزم حذف تاپیک با من نیست از طریق لینک زیر میتونید پاک کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

خخخخخ نبخدا عزیزم فدات بشم  من بدبخت بدجنسی بلد نیسم منم خوشحال شدم مگ شما چی‌گفتی یهو ایقد حر ...

گفتم ک 😅😅 يني چى اين حرف اسي ميگه مشکلم اينه ............و شما از  ر....خودت حرف ميزني🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ولي خوب شد حرف بدي نزدم عين بقيه فق زود قضاوت كردم