2777
2789
عنوان

فردا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 76 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی به نظر من الان برو بخواب که مغزت استراحت کنه واسه درس خوندن آماده و پاکسازی شه.بعد ساعت ۵ یا ۶ صبح بیدار شو بقیشو بخون.

* فک نمیکنم بیشتر از ۳_۴ساعت نیاز داشته باشه🤔

هيچي ديگه شهريوري ميشي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حوصله ندارم😣باورمیکنی؟😣 همیشه کارام میونه واسه لحظه آخر نامزدم میمونه تامن حاضرشم🙄🤣

نه من ازلحظه ی گفت میام دست کارشدم بدش میادازکثیفی حساب کن برای ارایشصورت بایدبرم بگم درحدعروس میکاپم کنه

منک شب اصلا نمیتونم بخونم مرگمه فقدعصرا

باز یه دوست داشتم فقد‌شبا بایدمیخوند

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
میدونم یک و دو و سه را نخوندم و نمیخونم آسونن  پنج هم نصفش مونده با کل هفت

رشتت چیه

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
پارسال که دهم بودم نوبت اول ۲۰ شدم ریاضیمو.نوبت دوم هم خوب دادم..🙂

گفتن این حرف، اینجا چه کمکی میتونه بکنه ؟!!

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤