2777
2789
عنوان

فردا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 76 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منکه قبلا درس میخوندم گیراییم قوی بود شب که شروع میکردم به خوندن ت صبح یاد میگرفتم 

خب این یعنی تو آنلاین درس نخوندین من مشکلم اینه به خودم مغرور شدم امسال گفتم من که ریاضیم قویه فیلم ها را ندیدم الان فیلم ها را گذاشتم رو سرعت بالا و تند تند میبینم فقط میبینم بدون هیچ تمرینی 

ولی متاسفانه فیلما زیادن

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
دقیقا منم دهمم و فردا امتحان ریاضی دارم تازه فصل دو ام ولی میرسم بخونم

فیلما را دیدی؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
منم فردا امتحان زبان دارم تو طول سال نگاشم نکردم  و الانم تو نینی سایت می چرخم

منم آمارتوصیفی دارم توی طول ترم اصن نخوندمش.فردا ساعت یک امتحانشه..دارم نی نی سایت مشاوره میدم 😂😂😂

دوست دختر ممد تنها کسیکه به ممد میگه: محمد😐🤭
ریاضی دهمو یادنگیری یازدهمو لنگ میمونی واسه امتحان نخوندی هیچ ولی تابستون حتما حتما بخون 

میدونم یک و دو و سه را نخوندم و نمیخونم آسونن 

پنج هم نصفش مونده با کل هفت