2777
2789
عنوان

فردا زایمانمه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 41 پست

ای وای عزیزم کلی ذوق کردم انشاءالله به مبارکی خوش قدم باشه براتون هم خودت هم بچت صحیح سالم باشین 😍😍😁🌺

واس منم دعا کن 😁

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              

راسی اسمشو چی میذارین؟

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوند و آمپول بی حسی نخا خیلی درد داره؟؟

سوند درد داره انگاری بشگون میگیرن ولی یه لحظه اس

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
چیزی هس ک لازم باشه انجام بدم ؟سزارینی هستم

سلام اول تولد پسرتون رو تبریک میگم.  🥰🥰تو به تاپیک واسه سال ۹۸ نوشته بودین که از رزاقی نتیجه نگرفتین. من الان رفتم زیر نظر رزاقی. شما مشکل دیگه ای دلشتین که رزاقی متوجه نشده بود؟ و برای این بارداری آخرتون تحت نظر کدوم دکتر بودین که نتیجه گرفتین؟

سلام خانوم خوب هستید من خیلی وقت تاپیک هاتونو دنبال میکنم منم دوتا سقط داشتم به علت توقف رشد و پلاکتمم پایین اگ میشه درخواستمو قبول کنید چندتا سوال ازتون دارم لطفا جواب بدید

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
سلام اول تولد پسرتون رو تبریک میگم.  🥰🥰تو به تاپیک واسه سال ۹۸ نوشته بودین که از رزاقی نتیجه ...

سلام شما چطور وقت گرفتید از دکتر؟

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
شما چرا از رزاقی ناراضی بودین ؟ وبعدش رفتین پیش کدوم دکتر؟

من ناراضی بودم؟ من در به در دنبال اینم ک ازش وقت بگیرم

سلام تبریک میگم چی شد که بارداریتون موفق شد؟ چه داروهایی مصرف کردید؟

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

سلام عزیزم 

من زیر یکی از تاپیک های سقط مکرر کامنت شما رو دیدم

خوشحال شدم نتیجه گرفتید🩵

من هم مشکل سقط مکرر دارم میشه لطف کنید بگید شما با کدوم دکتر و چه داروهایی نتیجه گرفتید