ای وای عزیزم کلی ذوق کردم انشاءالله به مبارکی خوش قدم باشه براتون هم خودت هم بچت صحیح سالم باشین 😍😍😁🌺
واس منم دعا کن 😁
لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲 به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشمگاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود 🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج
لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲 به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشمگاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود 🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج
خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
سلام اول تولد پسرتون رو تبریک میگم. 🥰🥰تو به تاپیک واسه سال ۹۸ نوشته بودین که از رزاقی نتیجه نگرفتین. من الان رفتم زیر نظر رزاقی. شما مشکل دیگه ای دلشتین که رزاقی متوجه نشده بود؟ و برای این بارداری آخرتون تحت نظر کدوم دکتر بودین که نتیجه گرفتین؟
سلام خانوم خوب هستید من خیلی وقت تاپیک هاتونو دنبال میکنم منم دوتا سقط داشتم به علت توقف رشد و پلاکتمم پایین اگ میشه درخواستمو قبول کنید چندتا سوال ازتون دارم لطفا جواب بدید
سلام تبریک میگم چی شد که بارداریتون موفق شد؟ چه داروهایی مصرف کردید؟
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘