2777
2789
عنوان

فردا زایمانمه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 41 پست

به به بسلامتی انشالله.منکه  ۵۰روزپیش سزارین شدم انقدخاطره خوب مونده واسم که میخوام چندباره برام تکرارشه.خیلی حس خاصیه.اصلنم نترسیاالکی حال هوبتوباترس خراب نکن.من کیسه ابم پاره شدزودترازموعدبااون همه استرس بازم برام بهترین خاطره شد

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی عزیزم.مبارک باشه پیشاپیش😚برای ظهور امام زمان هم دعا کنی حتما گلم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
سوند و آمپول بی حسی نخا خیلی درد داره؟؟

سوندیه حس بدی داره انگار ادرار داری همش ممکنه سوزش بگیری امپول اصلا درد نداره بعد سزارین بلندشدن ازتخت وراه رفتن سخته نگران نباش کم کم دردش خوب میشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

عزیزم من مجردم ولی بیحسی اسمش. روشه ،همون لحظه اول یه آن درد داری بعد دیگه سوزنو نمیفهمی

وااااای باید شیرینی بدیاااا، ما مجردا هم دعا کنی😻😻😍😍❣️❣️❣️😂😂

اثلا باورت میشه من اصلا نفهمیدم کی آمپول و زدن گفتم بزنین دکتره گفت بگیر بخواب زدیم😁

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤
چیزی هس ک لازم باشه انجام بدم ؟سزارینی هستم

ببین سوندوامپول بیحشی اصلادردتداره.درحدنیش پشه.بعدشم سعی کن کم حرف بزنی.نسکافه بهورخرماهم بخوربعدعمل.شیاف دیکلوفناک ببرهر۴ساعت بزن.اصلنه اصلانترس خیلی شیرینه

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

عزیزم برای بدست آوردن ی فرشته ی نازنین بالاخره باید یکم سختی رو تحمل کنی.

نه سوند که اندازه ی آمپول درد داره البته بدن رو شل بگیر

و روز اول درد داری بعدشم کم کم رو بهبودی هست 

مراقب خودت باش 

مثبت فکر کن

مبارکه عزیزم 

اسم این کوچولوی نازنینمون چیه؟

ببین سوندوامپول بیحشی اصلادردتداره.درحدنیش پشه.بعدشم سعی کن کم حرف بزنی.نسکافه بهورخرماهم بخوربعدعمل ...

شیاف دوزش چند باشه بهتره ؟

ممنون عزیزم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
شیاف دوزش چند باشه بهتره ؟ ممنون عزیزم

دوزشونمیدونم والا.فقط نوشته شیاف دیکلوفناگ