2777
2789
عنوان

قلبم از ناراحتی زیاد دردگرفته..

343 بازدید | 18 پست

مادرم مریضه دکتر ناامیدم کرده

شب روزم گریه شده هیچکس رو ندارم بهش بگم

وقتی خوش و خندون بودم همه دورمو میگرفتن الان حتی زنگ نمیزنن..

چکارکنم دیگه قلبم دردمیگیره😔

زندگی همینه

میخوای دیگران چکار کنن؟

بهتره از کسی توقع نداشته باشی

صبور باش و راضی باش به رضای خدا،این روزهای سخت برزخی بالاخره تموم میشه

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر کیه ک بخواد ناامیدت کنه؟؟؟ چندین بار به این جمله فکر کن... اگه میتونی نمازشب بخون تو قنوتش کمک بخواه ازش... بگو دلتو آروم کنه... براتون آیت الکرسی میخونم... هرکی یجور درگیره... 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو

سعی کن حتمااا ی دکتر طب سنتی خوب ببری مادرتو... اگه امکانشو داری . 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
زندگی همینه میخوای دیگران چکار کنن؟ بهتره از کسی توقع نداشته باشی صبور باش و راضی باش به رضای خدا ...

دیگران هیچی... شر نرسونن ، کسی خیرشونو نخاست ! 

ولی حدددداقللل آدم دلش میخواد با یکی حرف بزنه ک نترکه... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
دکتر کیه ک بخواد ناامیدت کنه؟؟؟ چندین بار به این جمله فکر کن... اگه میتونی نمازشب بخون تو قنوتش کمک ...

هر دکتری بردم ولی همه یه حرف رو زدن...الانم اگر زنده موندم خدا نگهم داشته

دیگران هیچی... شر نرسونن ، کسی خیرشونو نخاست !  ولی حدددداقللل آدم دلش میخواد با یکی حرف بزنه ...

نمیشه حتی حرف زد

باید ترکید.....

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
دیگران هیچی... شر نرسونن ، کسی خیرشونو نخاست !  ولی حدددداقللل آدم دلش میخواد با یکی حرف بزنه ...

چرا روزایی که وقتم آزاد بود شاد بودم هرروز زنگ میزدن الان که اینجوری شد دیگه نه؟نمیخوام کاری کنن ولی مبتونن یکم به دردودلم گوش بدن

مادر منم ی مشکلی داره ک حتی بخاطر پول نتونستم ببرمش... میفهممت... حمد شِفا میخونم... خدا حال همه و حاا دل همه رو خوش کنه الهی... 

چرا روزایی که وقتم آزاد بود شاد بودم هرروز زنگ میزدن الان که اینجوری شد دیگه نه؟نمیخوام کاری کنن ولی ...

میفهمم... منم عین خودشون دورشونو خط کشیدمو تو سختتریننن روزا عمرم تنها بودم... و چه سختیهایی ک نکشیدم... میفهممت عزیزم... سعی کن بری تو هوای آزاد یکم نفس عمیق بکش...