2777
2789

جانم

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

عزیزم استخارم با قرآن نیس ولی خوبه 

خیلی سختی کشیدی به زودی کارت پیشرفت میکنه و خوب میشه باکسی گفتگو یا بحث میکنی تا تموم کنی سعی کن صدقه بدی که دشمنی نیافتد و اگر نقل مکان داری خیلی خوبه پیوند داری خیلی خوبه از یک شخص دور یا غایب به شادمانی خاصی می رسی  روز شنبه هر کاری که میخوای بکن که انشالله برآورده میشه از آدمهای منفی و اهل تسلیم شدن دوری کن تا ۸ روز دیگر به یکی از نیتات می رسی انشالله

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم استخارم با قرآن نیس ولی خوبه  خیلی سختی کشیدی به زودی کارت پیشرفت میکنه و خوب میشه باکسی ...

یعنی رابطه رو؟! 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
یعنی رابطه رو؟! 

اگ منظورت پیونده ؟؟بله یعنی همون رابطه یا ازدواجه

اگ منظورت پیونده ؟؟بله یعنی همون رابطه یا ازدواجه

خب از سمت من یا اون؟!. 

😭نمیخوام تموم کنم ک

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
خب از سمت من یا اون؟!.  😭نمیخوام تموم کنم ک

عزیزم واست جدایی نیافتاده 

داره میگه ک پیوندی ک داری بسیار خوبه