عزیزم احتمالا شمابیمارشدیدیجورافسردگی هست که اگه درمان نشه روزب روزبدترمیشه. درسته ماانسانهانبایدازیادخداوآخرت غافل شیم امااین تفکرات نبایدجوری باشه که به روحمون اسیب بزنه چون این مسئله خودش وسوسه شیطان هست که ذهنتون رودرگیرکنه وخدایی نکرده به جای بایک بکشه بنظرم ب یک روانپزشک خوب ،مراجعه کنیدمطمعنم میتونه کمکتون کنه چون من خودم هم همین مشکل روداشتم وخیلی داشتم اذیت میشدم روزب روزبدترشدم وقتی پیش دکتررفتم گفتن دچارافسرگی شدیدیه چندماهی قرص مصرف کردم الانم خداروشکرخیلی حالم خوبه
💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌) یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بله البته اگرذهنتون رو زیادی درگیرکنه ونتونیدازشّراین افکارخلاص شیدوقرارباشه بااین قضیه اذیت بشیدهرروز...مطمعنن دراستانه افسردگی هستید چون من اول باهمین قضیه مرگ شروع شدونمیتونستم ذهنموجمع کنم خیلی اذیت شدم کم کم بیماریم شدیدترشدتاجایی که همش فکرمرگ عزیزانم رومیکردم وناراحت میشدم ولی خداروشکربه موقه درمان شدم اگه شمافقط درحدیاداوری خداواخرت هست مشکلی نداریدولی اگه دیدواقعاداریداذیت میشیدحتمابه فکردرمان باشید🌹
💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌) یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍