2777
2789
عنوان

رفلاكس😔😔😔

56 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

دخترم يك هفته ٤ ماهش ميشه چندروزه زياد بالا مياره رفلاكس داره منتها چندرزه بدتر شده دكترش بهش امپرازول داده انگار خيلي تاثير نداره گاهي اوقات پنيري بالا مياره ولي زياد گاهي اوقا شير ميشه كمك كنيد؟ تجربه اي داريد بهم بگيد ممنون ميشم

دختر من از همون‌اول رفلاکس شدید داشت بعد هر شیر تا شیر بعدی مرتب بالا میورد. سونو بردم گفت با رشدش بهتر میشه دکتر براش رانیتیدین نوشت ولی گفت اگه با رعایت کردن بتونی بدون دارو ادامه بدی خیلی بهتره. گفت یکی از دلایل رفلاکس پرخوریه پس هر ۲.۵ ساعت یبار بهش شیر بده و سروقت بده نه زودتر و هر بار فقط از یه سینه بده. موقع شیردادن‌تا جایی که میشه حالت عمودی تر بگیر و هرگز خوابیده بهش شیر نده. بعد از هر شیر حتمن آروغش رو بگیر حتی اگر نیمساعت طول کشیدو تو حالت شیبدار بخوابونش و اصلن کاملن افقی نخوابون. من اینارو رعایت کردم الان پنجماهشه و خیلی بهتره و خدادوشکر دارو بهش ندادم

دختر من از همون‌اول رفلاکس شدید داشت بعد هر شیر تا شیر بعدی مرتب بالا میورد. سونو بردم گفت با رشدش ب ...

من خيلي نگرانم الان چندروزه شديد شده اصلا هيچ دارويي نداديد؟ يعني فقط از سينه چپ يا راست شير بخوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خيلي نگرانم الان چندروزه شديد شده اصلا هيچ دارويي نداديد؟ يعني فقط از سينه چپ يا راست شير بخوره؟

هیچ دارویی ندادم.

اگه الان از سینه چپ بهش شیر بدم ۲.۵ ساعت بعد از راست میدم و دوباره ۲.۵ شاعت بعد از چپ 

الان خیلی کم دیگه فقط گاهی بالا میاره اولا بعد هر شیردهی چندبار برمیگردون هم‌شیر هم پنیر

هیچ دارویی ندادم. اگه الان از سینه چپ بهش شیر بدم ۲.۵ ساعت بعد از راست میدم و دوباره ۲.۵ شاعت بعد ا ...

ممنون عزيزم خدا خيرت بده جوابمو دادي

دعا كن دختر منم زودتر خوب بشه من ازنگراني دربيام