2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

70 بازدید | 8 پست

هر ماه کلی وقت و انرژی و رویا و هزینه میذارم برا درمان و بارداری موفق ولی نتیجه نمی گیرم. خیلی تنهام و شوهرم هم براش مهم نیس این تلاش های من.ماشین نداریم مشکلاتمون کم نیس و  با چه سختی تو گرمای جنوب از این مطب به اون سونو و...اگه این ماه نتیجه نگیرم باید ماه بعد برم عکس رنگی. دکترم میگه شاید چسبندگی داشته باشی چون از وقتی یادمه پریود و نزدیکی و..پردردی داشتم.امشب دیگه اشکم در اومده خدایا نکنه چسبندگی داشته باشم و باردار نشم.سنم هم چند روز دیگه میشه ۳۱سال. خیلی تنها و خسته ام

التماس دعا دارم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

امشب آمپول آزادسازی تخمک زدم. یه فولیکول ۲۵میلی داشتم. ماه قبل هم ۲۵میلی داشتم نگرفت. باید زودتر میرفتم سونو ک بخاطر تعطیلی وقت ندادن تا امروز. اینم شانس منه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﺳﻼﻡ ﮔﻠﻢ ﻣﻨﻢ ﻣﺸﻜﻞ ﺗﻮﺭﻭ ﺩاﺭﻡ 5 ﺳﺎﻝ اﺯﺩﻭاﺝ ﻛﺮﺩﻡ اﺯ اﻳﻦ ﻣﺪﻝ ﺁﻣﭙﻮﻟﻬﺎ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﺩﻡ ﻋﻜﺲ ﺭﻧﮕﻲ ﺭﺣﻢ ﻫﻢ اﻧﺪاﺧﺘﻢ ﭼﺴﺒﻨﺪﮔﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻢ ﻣﺸﻜﻼﺕ ﻣﻨﻢ ﺯﻳﺎﺩﻩ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺳﺎﻝ 97 ﺑﻴﻀﻪ ﺭاﺳﺘﺸﻮ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺗﺨﻠﻴﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﻴﻀﻪ ﺭاﺳﺘﺸﻢ ﻭاﺭﻳﻜﻮﺳﻞ ﺩاﺷﺖ ﻛﻪ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩ ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﭼﺴﺒﻨﺪﮔﻲ ﺭﺣﻢ ﺑﺮاﻱ ﻛﺴﻲ ﻫﺴﺘﺶ ﻛﻪ ﻋﻤﻞ ﺑﺎﺯ ﺷﻜﻣﻲ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ 

ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ 9 ﻣﺎﻩ ﻫﺴﺘﺶ ﻛﻪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﻡ اﻡ اﺱ ﺨﻔﻴﻒ ﺩاﺭﻡ

اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﺧﺪا ﻫﻢ ﻣﺸﻜﻞ ﺗﻮﺭﻭ ﺣﻞ ﻛﻨﻪ ﻫﻢ ﻣﺸﻜﻞ ﻣﻨﻮ ﺑﺮاﻡ ﺧﻴﻠﻲ ﺩﻋﺎ ﻛﻦ

ﺳﻼﻡ ﮔﻠﻢ ﻣﻨﻢ ﻣﺸﻜﻞ ﺗﻮﺭﻭ ﺩاﺭﻡ 5 ﺳﺎﻝ اﺯﺩﻭاﺝ ﻛﺮﺩﻡ اﺯ اﻳﻦ ﻣﺪﻝ ﺁﻣﭙﻮﻟﻬﺎ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﺩﻡ ﻋﻜﺲ ﺭﻧﮕﻲ ﺭﺣﻢ ﻫﻢ اﻧﺪاﺧﺘﻢ ﭼﺴﺒ ...

ان شاءالله عزیزم مشکلت حل شه برات حمد و صلوات میفرستم

ﺳﻼﻡ ﮔﻠﻢ ﻣﻨﻢ ﻣﺸﻜﻞ ﺗﻮﺭﻭ ﺩاﺭﻡ 5 ﺳﺎﻝ اﺯﺩﻭاﺝ ﻛﺮﺩﻡ اﺯ اﻳﻦ ﻣﺪﻝ ﺁﻣﭙﻮﻟﻬﺎ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﺩﻡ ﻋﻜﺲ ﺭﻧﮕﻲ ﺭﺣﻢ ﻫﻢ اﻧﺪاﺧﺘﻢ ﭼﺴﺒ ...

البته دکترم بمن گفت آندومتریوز  ک اونم یه مدل چسبندگی ظاهرا و بجور کیست چسبنده اس نمیدونم بخدا دیگه نمیکشم دیگه حتی حوصله سرچ کردن هم ندارم دلم میخواد گریه کنم منم ۴سال ازدواج کردم کاش سالای اول پیشگیری نمیکردم