2777
2789
عنوان

چادر یا مانتو ؟؟؟؟

294 بازدید | 30 پست

خانما کاری به خوب بودن چادر یا بد بودنش ندارم . فقط به داستانی هست الان . اینکه من تا دو سال پیش چادری بودم .‌ ولی الان نه . 

فردا قراره یه نفر رو ملاقات کنم یه جورایی قرار کاری هست . ایشون اون موقع که چادری بودم منو دیدن خیلی هم مذهبی هستن  . حالا فردا روم نمیشه با مانتو برم . ایشون فردا منو ببینه دیگه معلوم نیست کی ملاقات کنیم همدیگه رو . نمیخوام ادم دو رویی باشم ولی واقعا خجالت میکشم با مانتو برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جور هستی باش.

اما من چادر ر‌و بیشتر میپسندم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

اگه نظرش واست مهمه چادر بپوش برو 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خب چادر بزار

من مانتویی هستم و گاهی برای یه سری جاها چادر سر میکنم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟