2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😔😢

157 بازدید | 19 پست

من دو روز دیگه زایمانمه بعد میخاستم یه چندروز برم خونه مامانم بعد زایمان .من چندروز پیشا خودم ب شوهرم گفتم که میرم اونجا یکمی میوه و شیرینی بخر که کسی میاد دیدنم بعد گفت چرتو پرت نگو بابات خودش میخره در صورتیکه یادمه عقد که بودم اگه یروز بیشتر میموندم خونشون باباش میگفت برو غذا بگیر از بیرون و همه کادوهای عروسیمونم برداشت و کلا همیشه حسابه همه چیزو میکنن.

بعد امروز مامانم گفتش که ب شوهرت بگو یه دونه شربت کوچیک و یکم شیرینی خشک و یکم میوه بگیره که اگه کسی اومد خونمون دیدنت .منم چون چندروز پیش گفتم گوش نکرد گفتم مامانم گفت بگیر که گوش کنه بعد ناراحت شدو گفت مامانت چرا ب من لیست میده و باد کرد و قهر

خیلی دلم شکست گفتم اینهمه سیو خورده ای بابام فقط سیسمونی دادو حتی کرایه بار هم خودش حساب کرد .اونوقت برای یه ذره میوه اینجوری میکنه .بنظرتون حق با کیه ؟دو روز ب زایمانم مونده باید بشینم حرص این چیزارو بخورم 

از سرکار اومد چ عکس العملی نشون بدم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگار خسیسه و وقتی میگی خانوادشم همینن هم اونم مثل خانوادشه دیگه

کارشم زشتع

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

وظیفه خودتونو ک میوه وشیرینی بگیرید.چون چشم روشنی ک برا بچه میارن خودتون برمیدارید.همین ک جایی داری بری خداتو شکرکن.اگه نخریدم خودتو حرص نده با پولی ک چشم روشنی اووردن بعدا بخر

وظیفه خودتونو ک میوه وشیرینی بگیرید.چون چشم روشنی ک برا بچه میارن خودتون برمیدارید.همین ک جایی داری ...

اخه اصن واقعا نمیدونم چجوری ب مامانم بگم که اینجوری گفته واقعا آب میشم میرم تو زمین خیلی شرمنده میشم