2777
2789
عنوان

دعوا باهمسر

216 بازدید | 28 پست

سلام دوستان خوبین ما کابینت مونو عوض کردیم پشتش دعا پیدا شده همسرم فکر میکنه کار منه من خونه بابام بودم زنگ زدم بیاد دنبالم گفت نمیام نمیدونم چیکارکنم

مگه سابقه داری تو این مسایل؟

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخدا اینقد تو قرض و قسطیم ک پول این‌چیزها رو ندارم

بگو مگه من مشکل دارم که از این کارا بکتم

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
ببر پیش سید باطلش کنه به کسی هم نگو حتی مادرت اگه به گوش اونس که دعا کرده برسه میره باز یکی دیگ میکن ...

خیلی ناراحتم اصلا نمیدونم دعا برای چیه همسرمم گفت دیگه نمیام دنبالت رواین چیزا خیلی حساسه

خدا شفا بده ... خودت برو خونه ببین چی به چیه چون در نبودت ممکنه خانواده همسرت دخالت کنن بدتره

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …