2777
2789

شوهرم وسیله نقلیه نداره ازماشین مامانم گاهی استفاده می‌کنه مامان خداییش چیزی نمیگه ولی بابام خیلی اخلاقاش بده مثلاگاهی یه چیزی میگه دیشب زنگ‌زده که به شوهرت بگوماشین وتمیزکنه درحالیکه شوهرم بیشترروزاشوبااسنپ می‌ره ولی بخاطرکمترشدن هزینه سه روزشوبه مامانم گفتم باماشین بره اونم قبول کرده تازه مامانم ماشینشوازارثیه خودش خریده من باردارم وازخونه بهاطرپله نمیرم بیرون دیشب ک بابام زنگ زد دیگ اعصابم بهم ریخت امروزشوهرم که رفت بره سرکارمن نمی‌دونستم که هنوز نرفته اومدم بیرون ک برم یه کم ماشین وتمیزکنم آخه دوس ندارم راجع شوهرم بدفک کنم یهومنودیدوباعصبانیت منواوردبالاگفت که اگر بچه توشکمت نبودمیزدمت وگفت شب میرمت خونه بابات واین جریان باعث شدکه پدرمادرم خراب بشن شوهرم میگ اگه بچم طوریش بشه بابات جواب میده؟

وا. شوهرت خیلی ناراحته ک ماشینو نگيره بجای این حرفا ک زن حاملش حرص نخوره 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب راس میگن بابات 

وقتی شوهرت از ماشین استفاده میکنه کمترین کارش اینه ماهی یه بار تمیزش کنه

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
شوهرت چه سریع بازی رو به نفع خودش چرخوند😂😂😂😂

همیشه بهترین دفاع حملس

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
شوهرت چه سریع بازی رو به نفع خودش چرخوند😂😂😂😂

اره افرین رسیدم انتهای پست اول گوشم سوت کشید

واااا چه پر مدعاااا

ماشین مادرش دشتشه تهدید به کتک و میبرمت خونه باباتو ، ..... چه پررو

از درد دل نمیترسم ولی از اسکرین شات بعدش چرا !!!!

خب نباید این ریسک رو میکردی دیگه عزیزم.

شما بخاطر پله بیرون نمیری

اون وقت رفتی ماشین رو تمیز کنی

طبیعیه که شوهرت ناراحت میشه

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

دزد و پلیس بازیا چیه 

اول با مادر یا پدرت صحبت میکردید که بهتره این موضوعو با شوهرم بیان نکنم ممکنه ناراحت بشه 

اگه نشد بعد به شوهرت توضیح میدادی که اخلاق مادرم اینه و لطفا ماشینو تمیز کنیم بدیم بهشون 

همین 

بالاخره یکیش جواب میداد

آخه کارشم طوریه ک اصلاوقت نداره ازصبح تاشب سرکاره که به ماشین برسه آخه یکم شلخته هم هست اون ازین ناراحت شده ک چرامن بااین وضعم رفتم پایین ماشین تمیزکنم ومتاسفانه بارهاپیش اومده ولی نمیتونه چون ماشین بخره هزینش بالاس