2777
2789
عنوان

ختم قرآن

105 بازدید | 21 پست

سلام خانوما خوب هستین میگم هر کی میتونه یه جز قرآن برداره واسه  سلامتی صاحب الزمان و حاجت روا شدن خودش و واسه شادی روح تمام انبیا و اولیا و وارث و بی وارث به خصوص عموی من که تازه فوت شده 😔حضرت فاطمه حاجت دلتون رو بده  هر جز رو بر میدارین بگین لطفا 1گرفته شده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ان‌شاءالله جزء ۳ روی چشمام😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۰ التماس دعاااا

حاجت روا شی به حق مادرم فاطمه زهرا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ان‌شاءالله جزء ۳ روی چشمام😍

حاجت روا شی به حق مادرم فاطمه زهرا الهی

یا حضرت فاطمه حالم خیلی بده😞

انشالله حال دلت خوب شه 

حاجت روا شی به حق مادرم فاطمه زهرا الهی

ان‌شاءالله به همچنین گلم😍😍😍 ان‌شاءالله😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
۳ برامن  التماس دعا

۳ رفته عزیز دلم 

مرسی عزیزم شمام نذرتون قبول باشه و به خاسته قلبیتون برسین

دورت بگردم 

سلام عزیزم من جز ۲۹رو میخونم . خدا همه اموات و عموی عزیزتان را رحمت کند ان شاالله 

فدات شم حاجت روا شی به حق مادرم فاطمه زهرا و خوشبخت